Danas, 24. februara, u 19h, održaće se online premijera filma “We Ride: The Story of Snowboarding” na linku. Ovaj dugometražni dokumentarni film, snimljen u burn produkciji, predstavlja putovanje kroz jedinstvenu istoriju snowboardinga, donoseći emocije, strast, bunt i takmičarski duh.

Priča obuhvata vremenski period od četiri decenije, okuplja više od 20 pionira snowboardinga i beleži trenutke koji su definisali ovaj sport. Gledaoci će, po prvi put, moći da vide i istorijske snimke koji sadrže i elemente kulture, muzike, mode.

Nakon svetske premijere održane prošlog meseca, ostvarenje dobija fantastične kritike snowboarding zajednice, ali i šire, a na sledećem linku možete pogledati reakcije publike:

Naracija: Džejson Li (Jason Lee) | Režija: Orlando von Einsiedel (Orlando von Einsiedel) i Džon Drever (John Drever) | Produkcija: Grain Media

burn We Ride Digital Premiere Flyer 13 02 19 Online premijera filma “We Ride”: The Story of Snowboarding održava se večeras!

Dokumentarni film snimljen u burn produkciji

Orlando von Einsiedel je bio profesionalni snowboarder pre nego što se okrenuo filmu. Razvijajući svoj talenat od sportskih video klipova do mainstream filmova, njegovi dokumentarci su osvojili Afriku, Aziju, Ameriku i Arktik, a nastupao je na festivalima kao što su Sundance, IDFA i SXSW. Džon Drever započeo je karijeru praveći skateboard filmove, pre nego što je 2006. godine osnovao “Grain” sa Orlandom. Režirao je reklame za neke od najvećih svetskih brendova. “Grain” je jedna od vodećih britanskih producentskih kuća koja je u prethodnih nekoliko godina snimala u više od 70 država, producirala TV reklame, dokumentarne filmove, muzičke spotove i osvojila brojne nagrade.

Comments