Muškarci se možda predstavljaju kao neustrašivi, ali, to je samo maska. Imaju i oni svojih briga. (Da, devojke, možete da odahnete!) Ipak, koliko su njihove brige ozbiljne, procenite same. Naravno, tiču se seksa.

Njihov najveći strah u vezi sa seksom jeste to da ga uopšte nemaju. Uz to dodajte i strah da slučajno ne omanu” pa da devojka ostane trudna.

Pored ovih ozbiljnijih problema, muči njih još nešto. A celo to klupko briga i strahova počinje da se odmotava čim dobiju zeleno svetlo i čim ceo sastanak počne da se razvija u tom pravcu.

slika 128 Ono što muškarce plaši u vezi sa seksom

Neustrašivi? Ma, daaaj!

Prvi problem. Da bi imali seks, logično, morate da se skinete. Bar donekle. E, sad, pored toga što se devojke brinu za svoju kilažu i figuru, i muškarce brine ista stvar! Svi žele da izgledaju odlično i možda on i ima savršenu figuru, ali će ga opet brinuti vaša reakcija – da li ćete biti zadivljene, zadovoljne ili ćete se smejati i šaliti se na njegov račun. Da bi sve bilo kako treba, podržite ga, pohvalite, neka mu se sampouzdanje sa početka sastanka kada vas je muvao, vrati brzom brzinom.

Comments