Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Čuvene negativke su strašne mačke – opasne i seksi i često kostimirane u crnu kožu. Ali neke i nisu kostimirane, osim u sopstveno ledeno dostojanstvo, a neke su prevrtljivo slatke i mile. Ovo su neke od najslavnijih filmskih junakinja, koje pripadaju mračnoj strani.

Cate Blanchett – Thor: Ragnarok

Preuzevši ulogu zastrašujuće Hele u filmu Thor: Ragnarok, Cate Blanchett je postala prva Marvelova zlikovka na ekranu – veoma je ubedljiva!

View this post on Instagram

#cateblanchett

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Margot Robbie – Suicide Squad

Transformacija koju je Margot izvela, prikazuje junakinju stripa Harley Quinn (zapazite višeslojnu igru reči), sa bezazlenim repićima sa ružičastim vrhovima, crvenim usnama, harlekin stilom i svojim omiljenim oružjem – bejzbol palicom.

Yvonne Strahovski – The Handmaid’s Tale

U priči o sluškinji, elegantna žena zapovednika, sposobna je za okrutnost, u tišini i bez ikakvog razmetanja kostimimom – minimalistička strahota.

Angelina Jolie – Maleficent

Kostim je zaista fantastičan i ona izgleda kao prava zla veštica (i to ona koja mora da bude najlepša na svetu), ali u filmu saznajemo razlog za njeno ledeno srce, koje se do kraja potpuno raskravi. Da li si već pogledala nastavak?

Grace Jones – James Bond, A View to Kill

U svakom filmu u kome se pojavila, ona je naprosto ona – divlji crni panter, neverovatno dugih nogu i četvrtaste frizure. Kao takva, jedna je od najskromnijih Bondovih lepotica.

View this post on Instagram

#gracejones

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Lena Headey – Game of Thrones

U ulozi Sersei, ona je zaista oličenje zle kraljice, uvek žedne moći i spremne da zbog nje prolije (tuđu) krv. I nosi fantastične haljine (osim kad ide gola).

Uma Thurman – Kill Bill (1 i 2)

Iako smo svi na njenoj strani, jer se ona sveti bivšim saradnicima i želi da spase svoju ćerkicu, ne smemo zaboraviti da je ona ubica. Na kraju, ubija (ne bez žaljenja) oca svog deteta i ljubav svog života, koji joj je priredio pakao.

Lucy Liu – Kill Bill (1 i 2)

Ovaj film prosto vrvi od fascinantnih zlikovkinja, ali Lucy je izgubila glavu na najgraciozniji način ikad viđen na filmu!

Editors choice