Opel, nemački proizvođač automobila sa ponosom se može pohvaliti petom generacijom Corse iz razloga što je nova Corsa upotpunjena inovacijama iz premium klase. Za novi automobil Opel Corsa može se reći da je opremljen svim onim što je neophodno i bitno za jednog vozača.

Novoj Corsi pružen je novi dinamičan oblik baš u skladu sa filozofijom dizajna Opela. Na prvi pogled je već upadljiv s obzirom da je crvene bolje, njegov spoljašnji dizajn je sofisticiran. Prednji deo nove Corse koji je upadljiv karakterišu farovi u obliku “krila”, dok izvajane bočne strane karakterišu Opelova tipična “blade” izvedba karoserije linije karakteristične za Opel. Svetla na zadnjem delu automobila vizuelno proširuju automobil.

Opel corsa srbija automobil lifestyle predlog Wannabe magazine Zašto je nova Opel Corsa idealan automobil za tebe? Opel corsa srbija automobil lifestyle predlog Wannabe magazine2 Zašto je nova Opel Corsa idealan automobil za tebe? Opel corsa srbija automobil lifestyle predlog Wannabe magazine3 Zašto je nova Opel Corsa idealan automobil za tebe? Opel corsa srbija automobil lifestyle predlog Wannabe magazine4 Zašto je nova Opel Corsa idealan automobil za tebe? Opel corsa srbija automobil lifestyle predlog Wannabe magazine5 Zašto je nova Opel Corsa idealan automobil za tebe?

 

Comments