Ne znam za vas, ali mene sneg uvek jako obraduje! Prosto, zima nije zima ako nema snega, zar ne?

Kada treba da kupujem, najviše volim da odem u Fashion Park Outlet Centar Inđija. Nije mi daleko, a na jednom mestu imam bukvalno sve što mi je potrebno i to po jako povoljnim cenama.

Pošto se nikada ne zalećem, uvek prvo čekiram sve prodavnice. U ovom slučaju, posetila sam Sport Vision, Beosport, N sport i Global Fashion. U ovim radnjama se prodaje ski oprema i izbor je zaista veliki! Na primer, oprema poznatih brendova Bogner, Colmar i drugih, jako je dobra, ali je reč o luksuznijoj varijanti. Ja sam se ipak odlučila za onu povoljniju i okrenula se brendovima poput Ellesse, Brugi, Icepeak. I oni imaju jako dobre modele koje, verujem, svako može sebi priuštiti.

Ono što je meni bilo potrebno da bih bila spremna za skijanje je ovih pet stvari. I da, sve sam to pronašla na jednom mestu – u Fashion Park Outlet Centru Inđija!

Ski pantalone

Sa obzirom na to da sam skoro po ceo dan bila napolju, bilo mi je jako bitno da pronađem ski odelo koje je toplo. Kada je reč o pantalonama, uspela sam da pronađem savršeni ICEPEAK model i to za samo 3.300 dinara! Udobne su, tople i baš lepo stoje. Ko kaže da ne možeš da budeš moderan i dok skijaš?

Ski jakna

Za jaknu važi isto što i za pantalone. U Centru sam pronašla upadljivu adidas jaknu po veoma povoljnoj ceni.

Pancerice

Za skijanje vam je neophodan par dobrih pancerica, a i njih sam pronašla u Centru. Ima mnogo kombinacija boja, pa u zavisnosti od toga odaberite one koje vam najviše odgovaraju. Ja sam kupila crnosive pancerice sa roze detaljima.

Ski naočare

Iako sam bila skeptična kada su u pitanju ski naočare, u smislu kako će mi stajati, koje boje su u ponudi i slično, mogu vam reći da sam se jako obradovala kada sam pronašla savršene CARRERA naočare u roze boji, na popustu od čak 50% u odnosu na cene u gradu. Obožavam kada izgledam ženstveno i u takvoj, sportskoj varijanti!

fashion park skijanje Oprema za skijanje ne mora biti skupa! Poseti Fashion Park!

Rukavice

Sportske radnje u Outlet Centru Inđija nude i veliki izbor dodatne ski opreme, te ćete lako pronaći dobre, tople rukavice. I njih sam pronašla u plavim nijansama, tako da mi se cela oprema za skijanje slagala.

Ako i vi planirate da idete na skijanje, sada znate gde možete pronaći apsolutno sve što vam je potrebno. Sve je na jednom mestu tako da ćete kupovinu obaviti lagano, bez mnogo napora. Cene su povoljne, tako da ćete dosta uštedeti, pa eto prilike da se na kraju kupovine ili u pauzi počastite ukusnim ručkom ili okrepljujućom kafom.

Fashion Park Outlet Centar radi svaki dan od 10h do 21h.

Comments