Priča je dobro poznata svima, ili barem onima suprotnog pola.

Izađeš jedno veče u jedan od bučnijih beogradskih klubova i upoznaš fizički prihvatljivu osobu, svidi ti se način na koji maše kukovima i uzmeš broj telefona…

Tokom sledećih nekoliko dana trošiš omanje bogatstvo na dvosmislene sms poruke i pozive. Paziš da igraš onu igricu gde svaki tvoj odgovor dolazi minut kasnije, tek da proveriš koliko osoba ima živaca. U nekom trenutku jedno će pući, po mogućnosti to nećeš biti ti… I tako odete na kafu – prva baza!

Nakon prve kafe sledi druga i treća – ukoliko imaš iole sreće ona si strana koja ne mora da plaća te račune. Negde između nađe se još poneki izlazak u grad koji se može protumačiti kao iole romantičan, dok se prvi put ne nađete u spavaćoj sobi – druga baza!

foto28 Oprosti, ali ti si samo... recka

Recka ili ne?

Kada se nađete u krevetu počinje igra najbolje poznata pod nazivom – “Koliko dugo ću da tvrdim pazar?”. Prema najnovijim istraživanjima ljudi ovu igru vode u spavaćoj sobi prema preferencama partnera. Ili, što bi narod rekao “dok vam gaće same ne spadnu od čekanja”. Tako da – treća baza pređena!

Comments