5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

U Topčiderskom parku u Beogradu, od 28. do 30. junа 2013. biće održan Organic live fest, prvi festival u ovom delu Evrope čiji je koncept zasnovan na promovisanju prirodnih resursa i razvijanju svesti o zdravom načinu života. Obnovljivi izvori energije, organska proizvodnja, zdrav način života i zaštita životne sredine osnovne su teme festivala i ujedno najaktuelnije teme savremenog društva.

Festival se održava u jednom od najstarijih i najlepših parkova u Beogradu – u Topčiderskom parku, u blizini Miloševog konaka, starog platana i spomenika Arčibaldu Rajsu i svi sadržaji i programi su u potpunosti besplatni za sve sugrađane!

Festivalski prostor podeljen je u nekoliko segmenata: prva solarna bina u Evropi koja će se snabdevati energijom putem solarnih panela jačine 5KW, Ulica organske i zdrave hrane, jedinstvena eko-kuća koja će biti podignuta za posetioce festivala, Trg Hibridnih vozila na kome će posetioci moći da vide i testiraju hibridne automobile i motore, Naučni kutak u saradnji sa Centrom za promociju nauke Republike Srbije, Biblioteka na otvorenom u saradnji sa Bibliotekom grada Beograda, scena Stari Platan na kojoj će biti prikazani najlepši filmovi koji se bave ekologijom i ekološkim temama iz zemlje i regiona…

42 Organic Live Festival besplatno za sve sugrađane

Svi zainteresovani moći će da provedu radni dan u prirodi u Topčiderskom parku i da učestvuju u brojnim kulturno-edukativnim sadržajima

Trodnevni program od 10 do 21h obuhvata i:

unnplugged besplatne koncerte naših poznatih muzičkih grupa, među kojima su: Neverne bebe, Garavi sokak, Đura i mornari, Dejan Cukić, gudački kvartet Intermezzo, koji će nastupiti na solarnoj bini.

– Koncert najpoznatijeg dečjeg hora Kolibri, pozorišne predstave za decu…

– Pozorišne predstave na otvorenom: “Nikola Tesla ili prilagođavanje anđela” Narodnog pozorišta u Beogradu…

Fitness časove u parku

– Tribine na temu “ekološka odgovornost” sa poznatim ličnostima

– Ekološke radionice u organizaciji Centra za promociju nauke Srbije sa preko 2,000 studenata i mnoge druge aktivnosti.

Festival je okrenut celokupnoj populaciji i osmišljen je da svakom članu porodice pruži zanimljive sadržaje. Za najmlađe je pripremljena prva besplatna organic dečja igraonica “Magic Land”, sa bogatim sadržajem, a za zaposleni deo društva – one koji su u mogućnosti da prate i primenjuju savremene trendove, unapređuju način života i budu nosioci oživljavanja domaće privrede – posebno je osmišljen “Casual Friday”. Svi zainteresovani moći će da provedu radni dan u prirodi u Topčiderskom parku i da učestvuju u brojnim kulturno-edukativnim sadržajima, ili jednostavno, da priušte sebi piknik na travi, a za najzaposlenije je važno da znaju da će na lokaciji festivala imati instaliran wireless internet, kao i mobilni solarni punjač za mobilne telefone.

Koncept festivala na edukativan, ali razumljiv način nudi osnovne informacije o obnovljivim izvorima energije, organskoj proizvodnji, zdravom načinu života i zaštiti životne sredine kao veoma aktuelnim temama savremenog društva. Osnovna ideja organizatora je da će građani Srbije, zahvaljujući stečenim znanjima, u budućnosti voditi više računa o održivom razvoju kako ne bi vodili računa o posledicama i komplikacijama, bilo da se pažnja svodi na prevenciju ili na kontrolu samih okolnosti.

Projekat organizuje “Open Mind” agencija. Manifestaciju su podržali: EU komisija, Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite životne sredine, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo unutrašnjih poslova, EU delegacija, Privredna komora Srbije, Grad Beograd, Turistička organizacija Srbije i Beograda, Zavod za zaštitu prirode Srbije, Zavod za zaštitu spomenika kulture, UNDP, SIEPA…

Editors choice