A – aaaaaah: Uzdasi zadovoljstva, pokušaji da se tiho vrišti, nesputani krici u ekstazi, divljačko režanje i strastveno šaputanje – to je jezik kojim se orgazam obraća srcu vašeg partnera. Odlično se razumeju.

Z – zaštita: Pa nije sve samo opuštanje i predavanje, mora malo i da se misli. Uostalom, ako ste se postarali za zaštitu, lakše ćete se opustiti i predati, jer onda ne morate da mislite u kritičnim trenucima, kad mišljenje baš i ne radi.

 

A – akcija: Dostizanje orgazma je akcija vredna svakog napora, u kojoj ćete upoznati suštinu saradnje, partnerskog odnosa i zadovoljstva zbog zajedničkog postignuća. Partnerstvo, predanost, inovativnost, saradnja i međusobna podrška i podsticaj, kreativna rešenja i upornost do dostizanja cilja. Zvuči poslovno? Samo zato što je akcija suština svakog postignuća.

M – može opet: I kad naučite kako, isprobate i vidite da znate, želećete ponovo. Praksom i vežbom otkrićete nove puteve do orgazma. Ali nećete hteti ponovo zbog prilike da vežbate i tražite nove puteve, nego zato što je orgazam raskošni dar prirode koji sebi uvek možete da poklonite. I da mu se radujete kao prvi put.

Pročitaj i ovo:

Ti si svršio, ona nije, i šta sad?

Aleksina Đorđević

Comments