Postoji mnogo načina kako da dodate više boja na svojoj odeći, a mi smo za vas izabrali one najjednostavnije. Možda ste skloni da nosite jednostavne i jednobojne kombinacije ali sada je pravo vreme za promene. Ukoliko ste nesigurni po pitanju toga koja vam boja najbolje pristaje ili se osećate nelagodno ako na vama ima previše boja, onda za vas imamo odlična rešenja. Lako možete dodati kap boje, a da to ne izgleda isuviše smelo ili preterano. Probajte ove jednostavne načine.

Tašne

Savršen način da unesete malo boje u vaš outfit. Mnoge dame su navikle da nose isključivo crnu ili braon torbu. Ove neutralne boje idu uz sve, ali iako su vrlo praktične postaju i vrlo dosadne. Zašto onda ne biste umesto njih poneli crvenu, žutu ili zelenu torbu?

Tasna Osam jednostavnih načina da unesete boje u svoj garderober (1. deo)

Zaboravite na crnu tašnu i ponesite zelenu ili bilo koju drugu boju

Marame

Marame nude bezbroj mogućnosti. Mogu biti dezenirane, sa šarama, prugama, tufnama. One su i pristupačne što se cene tiče, tako da možete imati nekoliko. Takođe, to je i jednostavan način da osvežite vašu garderobu. Jedna haljina ukombinovana sa različitim maramama svaki put izgleda drugačije.

Marama Osam jednostavnih načina da unesete boje u svoj garderober (1. deo)

Sa printom ili bez, maramu u nekoj veseloj boji morate imati

Ogrlice

Nakit je uvek dobar izbor da osvežite vaše kombinacije, a efektne ogrlice ove godine prednjače u tome. Možete ih sami napraviti i tako izabrati nijanse koje vam najviše odgovaraju. Igrajte se bojama i oblicima kamenčića i uživajte kombinujući ih sa ostatkom odeće.

Ogrlica Osam jednostavnih načina da unesete boje u svoj garderober (1. deo)

Na mnogo načina možete ogrlicom da upotpunite svakodnevne kombinacije

Šeširi i kape

Šeširi i kape poslednjih nekoliko sezona postali su veoma popularni. A i što i ne bi kada čuvaju vašu glavu od sunca ili hladnoće i pritom izgledaju veoma šik. Možete ih koristiti i da pomoću njih dodate malo boje svojoj odevnoj kombinaciji. Kupite one u veselim bojama, a ako imate crn ili krem šešir osvežite ga tako što ćete oko oboda vezati maramu u jarkoj boji, ili dodati cvet, mašnu…

Sesir Osam jednostavnih načina da unesete boje u svoj garderober (1. deo)

Kapa glavu čuva i odličan je aksesoar i leti i zimi

Izvori fotografija: fashionbeen.com, blogspot.com, pinterest.com


Zorana Cvetković – brbljiva devojčica u duši satkanoj od suprotnosti- rođena u minut do dvanaest poslednjeg dana u godini a užasava je stav „završiću to kasnije“. Plaši se visine a neostvarena želja joj je skok padobranom. Zimsko dete koje obožava sunce i vrelinu. Ne želi da odraste. Slatkiši, lepo pisana reč, ljubav i moda- tako malo za sreću treba.

Comments