Zar letnji stil Dajen Kruger (Diane Kruger) nije presladak? Iako nisam preveliki ljubitelj košulje vezane iznad struka, i dalje mislim da postoji način na koji od ove ogromne košulje možete napraviti sjajnu kombinaciju. I da, govorim o uradi-sam tehnici. Spremili smo za vas spisak od osam projekata koji će vam pomoći da iskopirate letnji stil Dajen Kruger. Možete isprobati jednu ili dve ili sve stvari; ili možete dobiti inspiraciju na osnovu ovoga kako biste same kreirale sopstveni letnji izgled. Srećno kreiranje, dizajnerke!

 1. Džak torba sa dugim remenom

Jedan od načina na koje možete kopirati letnji izgled Dajen Kruger jeste da napravite lepu džak torbu. Ovaj vodič će vam pokazati kako da od imitacije kože sašijete zlatnu džak torbu sa dužim remenom. Ako želite torbu koja sasvim liči na stil Dajen Kruger, koristite tkaninu cvetnog dezena.

Pogledajte 10 haljina Dajen Kruger. 

d1 Osam načina da same isprobate i kopirate letnji stil Diane Kruger (1. deo)

Interesantno i mladalački

2. Džak torba sa pertlom

Zar ovo ne odiše pravom letnjom atmosferom? Volim što je na pertlanje i ima zanimljiv dezen. Ako niste obožavatelj džak torbe sa dugim remenom, ova verzija bi trebalo da vam odgovara. Lično, ja više volim ovu – pošto odaje utisak kao da u nju može da stane više stvari.

d2 Osam načina da same isprobate i kopirate letnji stil Diane Kruger (1. deo)

Nesvakidašnje i veselo

 3. Šljokičaste sandale

Za ovaj uradi-sam projekat biće vam potreban ovaj par sandala. Nanesite lepak za šljokice na spoljnju stranu kaiševa, sve učvrstite providnim lakom za nokte, ostavite da se osuši i spremne ste.

d3 Osam načina da same isprobate i kopirate letnji stil Diane Kruger (1. deo)

Kreativne ste? Samo napred!

 4. Šljokičaste sandale

Evo još jednog načina na koji možete da dodate šljokice starom paru sandala. Moraćete da iskoristite lepak ako želite da vaše šljokičaste sandale iz domaće radinosti potraju dosta duže.

d4 Osam načina da same isprobate i kopirate letnji stil Diane Kruger (1. deo)

Samo neka šljašti!

U narednom članku, još četiri inspirativna stila!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments