U prvom delu ispisala sam vam prve četiri stavke za koje mislim da će vam pomoći da u sebi probudite dizajnerku i stvorite sjajne komade garderobe po ugledu na Dajen Kruger. Ovde ispisujem još obećane četiri!

5. Šorts od izrezanog džinsa

Da li je za vas definicija leta nošenje šortsa od izrezanog džinsa? Ako je vaš odgovor da, možda ste istomišljenici Dajen Kruger. Kako biste napravile sopstveni šorts od džinsa, biće vam potreban par starih farmerica čije ste nogavice odsekli. Isparajte porub i nosite ih sa stilom.

d51 Osam načina da same isprobate i kopirate letnji stil Diane Kruger (2. deo)

Par starih farmerica, makaze - i to je to!

 6. Košulja bez rukava

Zar ne mislite da bi Dajen Kruger izgledala smelije kad bi obukla ovu vrstu košulje na kopčanje? Ako se slažete, svideće vam se ovaj vodič koji vas uči kako da pretvorite staru košulju dugih rukava u divnu letnju košulju. U suštini, sve se sastoji iz odsecanja rukava i, zatim, zamene starih dugmadi nekima u zlatnoj boji.

d6 Osam načina da same isprobate i kopirate letnji stil Diane Kruger (2. deo)

Eksperimentišite sa bojom dugmadi

7. Prekrajanje bluze

Odlučile ste se da iskopirate Dajenin izgled sa štampanom majicom? Ovaj lak uradi-sam zadatak ćete završiti uz našu pomoć. Daćemo vam odlična uputstva kako da odstranite rukave i porubite krajeve, ali u nekom od narednih brojeva.

d7 Osam načina da same isprobate i kopirate letnji stil Diane Kruger (2. deo)

Probudite dizajnerku u sebi

 8. Mačkaste naočare za sunce

Naravno, sada mačkaste naočare za sunce možete pronaći u većini butika, ali postoji način na koji same možete da napravite ovakve naočare ako ste dovoljno spretne. Kao što vidite, biće vam potreban samo jedan par starih naočara za sunce, crna koža, zagrejan lepak, makaze i flomasteri. Isecite kožu u obliku mačkastih očiju, zalepite ih na gornje krajeve vaših naočara za sunce i gotove ste!

d8 Osam načina da same isprobate i kopirate letnji stil Diane Kruger (2. deo)

Kupite ih ili napravite - odluka je na vama!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

 

Comments