Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Loši momci su danas toliko privlačni i toliko ih je lako pronaći da imaju tendenciju da završe u prvom redu. Mnoge žene su skeptične prema dobrim muškarcima samo zato što sumnjaju da zaista postoje. Ukoliko ste i dalje u potrazi za pravim, otkrivamo vam osam razloga zašto bi vaš izabranik trebalo da bude dobar.

Pažljiv

Prvo, i pre svega, najbolji momci na svetu su i najpažljiviji. Oni znaju i svoj i vaš raspored i uzimaju u obzir kada ste pod stresom i kada imate loš dan. Osetljivi su na vaše raspoloženje i na to kako se osećate. Mogli bi da vas iznenade buketom cveća ili romantičnom porukom o tome šta misle o vama. Ovo je apsolutno jedan od najboljih razloga zašto bi trebalo da imate pored sebe ovakvog dečka.

12 Osam razloga zašto su dobri momci najbolji momci

On sigurno neće želeti samo da vas osvoji već i da vas zadrži

Uzimaju u obzir tvoja osećanja

Još jedna odlična stvar u vezi dobrih momaka je da oni zapravo cene vaša osećanja i uzimaju ih u obzir. Njih će pogoditi ako se osećate loše i želeće da vam ulepšaju dan. To je apsolutno još jedan razlog zašto je dobro imati ga za momka ili muža. Oni su osetljivi i brižni!

Više o napadu emocija

Tipično, fini momci su malo više napadni u pogledu emocija. Ne morate da čitate njihove misli već samo da uživate u njihovom pokazivanju pravih emocija. Ovi momci obično svoje srce drže u rukavu i spremni su da se otvore mnogo lakše.

Editors choice