Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Osam trendova u ljubavnom i seksualnom životu

Osam trendova u ljubavnom i seksualnom životu

1/3

Verujem da niste znali da danas postoji dosta trendova koji se tiču ljubavnog i seksualnog života ljudi. Postoje čak i eksperti koji se time bave.

Online, a možda i uživo

Danas postoje različiti sajtovi za upoznavanje “srodne” duše. Ali, da li je to baš tako? Kako se tehnologija sve više razvija, to se sve manje vremena provodi u stvarnom, a više u virtuelnom svetu. Većini ljudi je lakše da se upoznaju preko interneta, saznaju njima važne informacije u vezi sa tom osobom, pa se često desi da kada se nađu, nemaju tema za razgovor. Naravno, postoji i ona druga polovina koja se protivi tome. Ipak, složićemo se svi da hemija koja se dogodi uživo ne može se doživeti elektronskim putem. Zato drage dame, ako niste znale, savršen mladić vas čeka iza ćoška, ali ne na svakom.

Vežbe za bolji seks

Da li ste ikada praktikovali vežbe za bolji seks? Slabo? Tako sam i mislila. Skoro svuda možete čitati o tome. Ali, da li je to samo mit ili stvarnost? Da, vežbe vam mogu pomoći u postizanju fleksibilnosti i u jačanju vaših mišića. Čule ste sigurno za čuvene Kegelove vežbe, pa ako želite, možete da prionete na posao. Naravno, sve vežbe koje budete praktikovale imaće još bolji efekat uz odgovarajućeg partnera.

Slika 145 Osam trendova u ljubavnom i seksualnom životu

Prava ljubav je možda već na vašem putu

Saveti za poboljšanje seksualne aktivnosti

Savete stručnjaka možete pronaći u različitim “uputstvima” koja se tiču seksualnog života. Ako vam je to zaista potrebno, nemojte bežati od toga. Možete saznati svašta novo. Ali naravno, treba nešto i preduzeti što se toga tiče, a ne samo proučavati teoriju. Ako ste slobodnijeg duha, bar u današnje vreme postoji bezbroj seksualnih igračkica, kako za dame, tako i za parove. Ne treba da vas bude sramota. Ne samo da će i vama biti zanimljivije, već ćete probati i nešto novo, a usput i ispuniti neku fantaziju svog partnera.

Editors choice