Uvučena u kolotečinu vaše veze ili okupirana drugim stvarima, često ne vidiš nagoveštaje raskida. Evo 10 znakova koji simbolizuju njegovu nezainteresovanost za opstanak vaše veze. Došlo je vreme da bliže i racionalnije sagledaš svoju vezu i doneseš odluku želiš li je i dalje ili ne.

Nije te pozvao nekoliko dana. Ovo nije nužno dovoljno jak nagoveštaj da je postao nezainteresovan, ali ako si ti ta koja održava vaš kontakt, nešto je krenulo po zlu.

Svađe bez razloga. Da li se on ljuti češće nego uobičajeno? Otpočinje li svađe zbog sitnih, glupih stvari? Uzrok ovakvom ponašanju je želja jedne strane da okonča vezu, ali ipak ne želi na svojim leđima poneti teret “negativca” koji je ugušio doskorašnju bajku. Ne guraj stvari pod tepih, u ovom slučaju najbolje što možeš učiniti je racionalni razgovor nakon koga ćeš dobiti odgovor na pitanje da li je još uvek zainteresovan za tebe.

jjjjjjjjjjj Osam znakova koji nagoveštavaju prekid veze

Svađe su uvek prisutne

Tajanstven je. Više ne želi da ti kaže gde je bio i sa kim, ne odgovara na telefonske pozive u tvom prisustvu, a i kada to učini, ne imenuje sagovornika. Ovakve situacije su prekoračenje koje ne smeš dozvoliti! Još ako nestane na par sati bez objašnjenja…

Comments