“Seks je uvek odgovor, nikada pitanje.”

Moderan način života nametnuo nam je hrpu problema. Da li ste dovoljno plaćeni za posao? Da li imate auto najnovije marke? Da li ćete ići na more? Zimovanje? Da li ćete položiti ispit? Platiti račune na vreme? Da li ovo, da li ono…? Dokle? Učinite sebi jednu stvar koja ništa ne košta, pritom ne šteti organizmu, a ima moć table bensedina – vodite ljubav.

Vodite strasnu i slasnu ljubav sa vašim partnerom. Nemate partnera? Nije problem, imamo rešenje i za to, ne stidite se, istražite svoje telo – masturbirajte!

Nikako nemojte biti jedna od onih osoba koja stres koristi da ne bi imala seks. Probleme ostavite po strani kada se razbaškarite u zagrljaju voljene osobe. Okrenite situaciju vama u korist, upražnjavajte seks kako bi sprečili stres.

tumblr l2z2eoCuUl1qc2a7zo1 500 Oslobodite se stresa uz pomoć seksa

Uživajte u svakom intimnom trenutku

Živite po receptu:

Ponedeljak. Seks.

Utorak. Seks.

Sreda. Seks.

Četvrtak. Seks.

Petak. Seks.

Vikend. Mnooogo seksa!

Zašto?

Zato što je naučno dokazano da redovan seks, sem stresa, sprečava i:

Sve vrste depresije, nesanicu, anksioznost i loše raspoloženje.

Glavobolju – napetost koja nastaje u mozgu tokom seksualne aktivnosti, sužava krvne sudove zbog kojih vas i boli glava.

Žene, radujte se! Smanjiće vam se menstrualni bolovi. Tokom orgazma stezanje materice smanjuje napetost mišića.

Budite nevaljali, seks jača vaš imunitet! Seksualno aktivne osobe manje obolevaju od karcinoma, infekcija, povišenog krvnog pritiska, bolova u leđima, hemoroida, astme. Čik sad neka nas neko okrivi što smo nimfomani!

U toku ljubavnog odnosa potroši se više od 560 kalorija!

Zbogom, loše raspoloženje! Seksualne aktivnosti izazivaju proizvodnju endorfina i drugih hormona koji čine da se osećate dobro.

Visok krvni pritisak? Reguliše i njega!

Devojke, radujte se duplo, seks sprečava celulit!

U ovim teškim vremenima neshvaćenosti i ekonomske krize, uhvatite čvrsto osobu koju volite, neka vam ona bude na prvom mestu. Jer ako se novčanik isprazni, ostaće vam ljubav, pažnja i seks. Malo li je? Vi koji još uvek tragate za tom bitnom osobom, srećno! Ne budite isuviše probirljivi. Život je kratak, uživajte u čarima seksa i mladosti.

Seks je najbolji, najjeftiniji i najefikasniji lek protiv stresa. Ko ne veruje nije dovoljno puta probao!

Dragi moji (ne)seksomani, recept u ruke i srećno!


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

 

Comments