Otkako je sveta i veka muškarci i žene varaju jedni druge. Oni što im se taj poredak ne sviđa kažu da je to posledica sotone koji opseda duše preljubnika, a oni što im se baš sladi da maznu tuđe kažu da je to nekakva biološka kvaka zaostala iz vremena kad smo svi živeli zajedno na gomili.

Tek, s obzirom na to da društvo i pojedinci ne mogu da se dogovore je li varanje okej ili nije, ispada da svi varaju, a oni što ih uhvate moraju da daju otkaz, ukoliko se nalaze na nekoj važnoj poziciji u društvu. Ostali prođu kako im bog da, neko s batinama, neko s dve žene.

Šef CIA, Dejvid Petreus (David Petraeus) popio je otkaz zbog toga što je uhvaćen u preljubi sa novinarkom koja je pisala o njemu, jednom seksi damom po imenu Pola Brodvel (Paula Broadwell). To je u redu.

Ali sad dolazi najkomičniji deo. Otkrila ih je Dejvidova DRUGA ljubavnica, Džil Keli (Jill Kelly), takođe dama prilično zgodna, da se zapitate da li žene zaista TOLIKO vole uniformu kad su dve bombice spopale rošavog oficira koji nije neki frajer. Mada, i to je jasnije od odgovora na pitanje kako je, zaboga, čoveka čiji je posao špijuniranje i tajnovitost mogla da uhodi vrhovnog špijuna jedne supersile, pa još i da ga uhvati na delu.

petre Ostavite svu nadu vi koji nameravate da varate

Ova dole otkrila je ovoj gore, da se Dejvid seksa sa ovom desno

Zaključak?

Okanite se preljube. Došao je taj čas kad je tehnologija uznapredovala toliko da od svakog može da napravi vrhunskog detektiva. Ako šef CIA nije uspeo da sakrije ljubavnice jednu od druge, šta vi ima da se nadate da ćete skriti greh preljube od svoje devojke ili žene.

Kako je civilizacijski napredak uperen protiv muške preljube? Evo kako.

U davna vremena, muškarci su radili i donosili za leba, a žene sedele kući i ćutale. Koja se žena pobuni zbog ljubavnice, nema više leba na stolu, pa se ti češi. Danas je onaj što redovno donosi platu koja hrani celu porodicu daleka prošlost, a žene od svoje plate ne samo da imaju za leba, već i za razne tehnološke spravice kojima će da vas ukebaju.

Osim toga, u davna vremena, ljubavnice i preljuba bili su diskretniji deo društvenih obaveza. Ko nema ljubavnicu, taj ne može u ozbiljno društvo, a zid ćutanja o preljubništvu bio je svetinja. Danas malo malo svaka budala piše o preljubama i prevarama, a i to je naklapanje. Svi, brate, znaju da muškarci varaju i koji muškarac poželi da zahvati nešto sa strane mora da računa na to da je unapred osumnjičeni, jer zaboga, statistika kaže da devet od deset muškaraca varaju, što je sasvim dovoljno da vas devojka ili žena uzmu na zub. Opreznost!

Sve u svemu, opšte obrazovanje i obasvešćenost žena, te naučno potkrepljena upućenost u pritajene nestašluke koji samo čekaju da izbiju iz tvojih glavica, dovele su do toga da je svaka žena ekspert za razotkrivanje prevara svih vrsta, te se bolje okani ćorava posle pre nego što počnu sve vrste pregleda.

lepotica Ostavite svu nadu vi koji nameravate da varate

Ovo je ljubavnica koju je pratila druga ljubavnica

Njuškanje dragog kad se kasno vrati s posla i zavirivanje u gaće da se proveri koje je boje organ spada u primitivne metode. Danas žene koriste tehnologiju. Očas posla proveri spisak poruka koje je osumnjičeni slao, mejlova, četova, fejzbukova, instagrama. Gde god da se zadesite, ukoliko vas ponese atmosfera i popnete se na sto, eto vas na internetu istog časa, pa posle objašnjavajte da to niste vi nego neko ko liči na vas. Osim toga žene mogu vrlo lako da pribave sve neophodne listinge i potvrde, pa ako vide da ste dizali pare iz banke, a ona od toga nije videla bar 90%, berite kožu na šiljak, dokazano je da ste preljubnik.

Vremena su se promenila i utoliko što su nekad ljubavnice bile posebna klasa. Znale su šta se od njih očekuje i šta mogu da zauzvrat dobiju. Danas sa ovim svim ravnopravnostima i budalaštinama svaka hoće da bude glavna. I taman se ugnjezdi momak kod ljubavnice, kad ona ‘op udri na ljubomoru. ‘Oće da istisne gazdaricu i preotme vas. Počinje rat koji pršti iznad vaše glave i kako god da se završi, nagrabusili ste.

Dakle, kao što vidite, ni predsednik Amerike, ni najbogatiji sportista, ni direktor CIA nisu uspeli da sakriju prevaru. Nećete ni vi uspeti, pa je bolje da odma odustanete. Ako i “padnete”, branite se ćutanjem. Advokati kažu da je mnogo bolje od laganja.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments