Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

1/3

Svake godine, u decembru, s nestrpljenjem čekamo fotografije najlepših gradova sveta obasjanih novogodišnjom dekoracijom. Njujork, Pariz, Rim, Prag, Beč – samo su neke svetske metropole u čiju smo novogodišnju dekoraciju naprosto zaljubljeni! Jedna od tih metropola, koja ove godine i te kako prednjači sa raskošnim, impozantnim, ali pre svega glamuroznim novogodišnjim ukrasima, definitivno je London, koji “krije” neke od najlepših novogodišnjih jelki na svetu. Stoga je pravo vreme da konačno zavirimo na sva mesta u Londonu čije novogodišnje jelke bukvalno ostavljaju bez daha!

Hotel “Ric” u Londonu je svake godine u novogodišnjem periodu omiljeno mesto mnogobrojnih posetilaca ovog grada, baš zbog toga što njegova novogodišnja dekoracija čini da se osećate kao kod kuće. Tako će biti i ove godine, s obzirom na to da hotel “Ric”, 25. godinu za redom, slovi za mesto u Londonu sa najlepšom novogodišnjom jelkom na svetu. Da ona bude još impozantnija, bilo je potrebno čak sedam sati da ova jelka bude okićena, a na njoj se nalazi (slušajte sada!) – 10 000 novogodišnjih ukrasa i 6 000 svećica!

14 Ostavljaju BEZ DAHA: Ovo su NAJLEPŠE novogodišnje jelke u Londonu!

Konout plejs je ove godine bogatiji za još jednu novogodišnju jelku, neki će reći, pomalo neobičnu. U pitanju je dizajn birtanskog skulptora Entonija Gormlija, čija je jednostavnost ono što je zapravo čini impozantnom.

22 Ostavljaju BEZ DAHA: Ovo su NAJLEPŠE novogodišnje jelke u Londonu!

Mlada božićna drvca sa sobom nose svoju, posebnu čaroliju, pa zato ne čudi što su dizajner kompanije Apple, Ser Džoni Ive, i dizajner Mark Njuson odabrali baš ovo božićno drvce i dekorisali ga potpuno jednostavno, ali efektno!

31 Ostavljaju BEZ DAHA: Ovo su NAJLEPŠE novogodišnje jelke u Londonu!

Editors choice