Nikad me nije ni voleo

Sinuće vam u nekom trenutku. Osećaćete se prevarenijom, nego da vas je stvarno prevario. Pomislićete da je zapravo samo zbog seksa i bio sa vama – bili ste mu pri ruci i nije morao da se smara da nekog juri. Što je možda sve prilično blizu istini. Ali možda su njegovi kapaciteti za ljubav manji od vaših i možda ih je potrošio, još dok ste vi hvatali zalet. Možda njegovo malo, sebično srce radi s pola snage, koja mu je sva potrebna za samog sebe, jer zapravo, ni sebe nikad nije voleo.

Sad me više niko neće hteti

Osećate se poraženo, potrošeno i oštećeno. Ne možete ni da zamislite da će neko hteti takvu olupinu. Ali ovo će vas brzo proći, ne brinite. Ni jedna žena nije toliko nerealna da bi mogla dugo da bude toliko labilna, a da barem ne potraži pomoć u rekonstrukciji svog samopoštovanja.

ostavljena zena 2 10 gorkih stvari koje će razumeti samo ostavljene žene

Shvatiće on da je pogrešio

Ego se kuraži i pokušava da vam pomogne. I možda je u pravu. Shvatiće jednom. Ali i vi ćete shvatiti da to više nema nikakve veze sa vama.

Sve mogu da razumem, ali zašto je odabrao goru od mene

Ona možda nije ni upola zgodna, zanimljiva, pametna i uspešna kao vi, ali je sasvim sigurno on duplo bolji od nje. Eto vam odgovora. Ne mora da se trudi da bi joj bio savršen.

Comments