Bioskopska publika biće u prilici da film “Osveta na ženski način” (The Other Woman) gleda na velikom platnu od 24. aprila. Studio “Twentieth Century Fox” okupio je odličnu žensku postavu koja će vas nasmejati ovog proleća!

DF 01559R Osveta na ženski način u bioskopima od 24. aprila!

Tri karakterno različite žene imaju samo jednu zajedničku stavku u životu – izigrao ih je istovremeno isti muškarac. Više nije važno koja će biti sa njim, već kako se osvetiti! Osveta na “ženski način” dovodi ih u niz komičnih situacija. Nakon što je saznala za svog dečka (Nikolaj Koster-Valdou) da je oženjen, glavni ženski lik (Kameron Dijaz) pokušava da svoj poljuljani život sredi i vrati se na “pravi put”. Međutim, kad slučajno upozna njegovu ženu (Lesli Man), uviđa da njih dve imaju mnogo toga zajedničkog. Ubrzo zaklete neprijateljice postaju nerazdvojne i dobre prijateljice. Nakon što otkriju još jednu ljubavnicu (Kejt Apton), tri žene udružuju snage i osmišljavaju zajedničku osvetu.

DF 04283R Osveta na ženski način u bioskopima od 24. aprila! DF 06060 Osveta na ženski način u bioskopima od 24. aprila! DF 10350R Osveta na ženski način u bioskopima od 24. aprila!

Vodeće uloge u filmu “Osveta na ženski način” tumače Kameron Dijaz, Kejt Apton i Lesli Man. Glavni muški lik je zgodni Nikolaj Koster-Valdou, poznat široj javnosti po ulozi Džejmija Lanistera u kultnoj seriji “Igra prestola”.

U filmu se pojavljuju američka rep zvezda i glumica Niki Minaž i mlada muška zvezda u usponu Tejlor Kini, koji je poznat ženskoj publici iz video spota Lejdi Gage “You and I”.

U saradnji sa MCFom delimo 10×2 karte za reviju “Osveta na ženski način” (Nenada Sekirarskog) na Fashion Selection-u koja će se održati 15. aprila (21h). Deset čitalaca koji prvi ostave komentar ispod ovog teksta na sajtu sa imenom i prezimenom i email adresom osvojiće po dve ulaznice za reviju. Srećno!

Comments