Oduvek su tri muke svake devojke bile kako se otarasiti suvišnih kilograma, celulita i, naravno, bivše devojke svog sadašnjeg dečka. Naravno, neke muke su baš naporne, nakače se pa ne puštaju. Baš juče dok sam se vozila gspom, sela je pored mene devojka i počela da mi priča kako je bila kod dečka, kad je na vrata pokucala njegova bivša. Fora je u tome što ja nemam pojma ko je devojka koja mi poverava svoj život. Nego, kaže mi: “Ja ne verujem kako je smela to da uradi, zamalo da je očupam celu. I baš je nikakva.”

“Šta sad ja da radim?” – pita ona mene.

Hah, devojko tebi je baš zanimljivo u životu (mislim u sebi). Ipak, da se odužim pošto sam na njeno ispovedanje zanemela i dam odgovor na pitanje: “Kako se otarasiti bivših devojaka (momaka) vaših sadašnjih partnera?”

Za devojke: “Bivša mu je opsesivna ludača koja mu ne da mira”

Slika 171 Otarasite se bivše ljubavi zauvek

Spremna sam da ga vratim po svaku cenu

Panika ti je jer je njegova bivša blizu. Stalno je tu. Uvek se pojavi odnekud da se njemu javi, a tebi uništi popodnevnu šetnju, večernji izlazak… Meša vam se u vezu? Vreme je da nekome kažeš: “kraj”. Neka ona bude ta koja će dobiti off, a evo i kako.

Kapiraš da je on ima na Facebooku i da još uvek ne može da je blokira. Kad bi samo poželela da mu spomeneš to, odgovor bi bio: “ne mogu, u dobrim smo odnosima ostali i bla, bla…” Ipak, postoji nešto što ipak možeš da uradiš. Budi strpljiva i dok čekaš da njoj dosadi zabadanje nosa u tuđe stvari ti lepo ispuni svoj i njegov profil zajedničkim slikama, ljubavnim pesmama, srcima i sve je lepo, lepršavo kao i vaša ljubav, tj. kao ti, njegova nova ljubav.

Učini sve da njemu bude lepo i pruži mu ljubav koju ona nije umela. Daj sve od sebe da se oseća srećno i zadovoljno. Povinuj se svakoj njegovoj želji. Malo se foliraj da nisi ljubomorna i da si prava žena, tolerantna i razumeš situaciju. Hm, ako je navaljivanje toliko veliko kao u slučaju devojke iz autobusa, pa ona svrati kod njega, ako se zatekneš tu, kada pokuca na vrata, otvori i svojoj ljubavi kaži da treba da izbaci smeće. Naravno da će je ovakvo poniženje oterati što dalje od tebe, od vas. U slučaju da dođe do ličnog obračuna, dugačke nokte, čupanje kose i ostala nasilna pomagala odloži. Pobogu, ti si jedno nevinašce. Na kraju će on tebe tešiti i maziti, a ona će morati da nastavi dalje.

Za muškarce: “Bivši je psiho uveren da je on čovek njenog života”

Slika 259 Otarasite se bivše ljubavi zauvek

"Ovaj ples je stvoren samo za nas dvoje"

Muškarac bi da započne ljubav sa novom devojkom, a njen bivši je i dalje proganja smsovima, zove sa skrivenog broja, urliče, pravi sačekuše… Eh, šta je sve spreman zaljubljeni muškarac da uradi kako bi spasao svoju ljubav. Šta prvo treba uraditi? Zapitaj se što bivši proganja tvoju devojku i dalje. Koliko god da si polaskan, kopka te ima li još nečega. Očigledno je da je ostalo nešto nedorečeno. Ko je šta zaboravio da kaže, a ko od njih želi drugu šansu? Pomisli i na to zašto ona i dalje održava kontakt sa njim. Ne sedi se na dve stolice. Šta ako flertuje sa njim i dalje? Baca mu udicu da nastavi sa pokušajima, a ti si samo pomoć u ovom jako lukavom planu.

Ako se desi situacija da njen bivši upadne na vaš sastanak (romantična večera u dvoje) naravno da ne smeš da nasrćeš na njega, bacaš se i teraš ga. Sačekaj, saslušaj šta ima da kaže, šta želi. A obavezno pogledaj njen izraz lica. On će ti reći sve. Ne provociraj ga. Budi nemi posmatrač. Ključ je u očima posmatrača. Ljubomoran je na tebe, očigledno. Zašto da te ruka boli jer njemu razbijaš nos, a možeš lepo da uživaš u ljubomornom pogledu. Bivši momci su egoisti. Budi u formi i spreman da je zaštitiš ako zatreba. Naravno da nećeš dozvoliti da valcer večeri zaigra on. Ne udaraj prvi nikada, moraš da ostaneš dobar dečko u očima svoje izabranice. Igraj na kartu strpljenja i tolencije. Bolji čovek uvek pobeđuje.

Izvor fotografija: weheartit.com


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments