Iz ličnog iskustva znam da imati mačku možda nije uvek tako jednostavno “zanimanje”, naročito kada treba da počistite za njom (u svakom smislu) ili kada više brinete o tome da njoj date da jede nego što brinete o tome šta ćete vi jesti, ali takođe znam da je imati mačku nešto najlepše na svetu jer su one tako lude, šašave, blesave i blentave, tako u nekom svom mačećem svetu da je to prosto neodoljivo i uvek vas natera da se od srca nasmejete. I sigurno ste nekad, makar jednom u svom životu, kao vlasnik mačke, pomislili: “Čoveče, kako je dobro biti mačka!” I zaista jeste. Ali, verujte, dobro je i vama kao vlasnicima ovih ljupkih stvorenja, a ove šašave, a tako istinite ilustracije će vam to i dokazati.

Sigurno znate kako je to kada se mazite sa svojom mačkom, ona krene da vas njuška, zatim i lizne ali se onda, avaj, vaš umiljati ljubimac pretvara u pravo malo čudovište koje vas izujeda kao ludo!

macke 1 Otkačene, a tako istinite ilustracije koje će razumeti SVAKI vlasnik mačaka

Naravno da ne možete da radite kad vi hoćete. Vašoj mački se baš tada mazi!

macke 2 Otkačene, a tako istinite ilustracije koje će razumeti SVAKI vlasnik mačaka

Mačke su specifičnog raspoloženja. Sigurno ste to primetili. Zato, kada se njima hoće, sve, baš sve morate raditi sa njima. Čak i ići u toalet…

macke 3 Otkačene, a tako istinite ilustracije koje će razumeti SVAKI vlasnik mačaka

O da, mačke su i tvrdoglave. One neće obraćati pažnju na vas kad vi to hoćete, već će obratiti pažnju na vas kada one to hoće. To je to, pozz.

macke 4 Otkačene, a tako istinite ilustracije koje će razumeti SVAKI vlasnik mačaka
Comments