Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

1/3

Da bi nekog dobro upoznala, potrebno je da uložiš dosta vremena, pažnje i emocija, a tada se često pokaže da si već duboko u vezi sa partnerom koji ti ne odgovara. Mnogo je teže raskinuti mlaku i udobnu vezu, ili strasnu i toksičnu, kad si se već vezala i navikla, nego odustati na početku, kad si još uvek prisebna, kad tobom ne vladaju emocije i kad nema nakupljenog naboja i potisnutog nezadovoljstva.

Stručnjaci predlažu da momku koji ti se sviđa, ili onome sa kim si upravo započela vezu, postaviš neka ključna pitanja, koja mogu da otkriju da li ste kompatibilni i da li vredi ulagati u taj odnos. Naravno, ta pitanja treba da postaviš i sama sebi i da uporediš odgovore koje na njih dajete ti i osoba sa kojom želiš da ostvariš vezu.

Kako izgleda tvoja radna nedelja i vikendi i kako provodiš slobodno vreme?

Deluje kao pitanje koje pokreće obično ćaskanje, ali odgovori puno otkrivaju o navikama, afinitetima i kvalitetima jedne osobe. Možda imate potpuno različit životni ritam koji je teško uskladiti, možda su vam interesovanja potpuno različita, kao i zamisao o tome šta je zabavno i opuštajuće. Kompatibilni partneri bi trebalo da mogu da dele neka interesovanja, da pronađu zajedničke aktivnosti u kojima jednako uživaju i koja ih ispunjavaju. Ako postoji dovoljno zajedničkih tačaka, po ostalim po kojima se razilazite, možete postići kvalitetne kompromise. Ali ako se sukobljavate i morate oko svega da pravite kompromise, to će teško ići.

Editors choice