Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Da bi nekog dobro upoznala, potrebno je da uložiš dosta vremena, pažnje i emocija, a tada se često pokaže da si već duboko u vezi sa partnerom koji ti ne odgovara. Mnogo je teže raskinuti mlaku i udobnu vezu, ili strasnu i toksičnu, kad si se već vezala i navikla, nego odustati na početku, kad si još uvek prisebna, kad tobom ne vladaju emocije i kad nema nakupljenog naboja i potisnutog nezadovoljstva.

Stručnjaci predlažu da momku koji ti se sviđa, ili onome sa kim si upravo započela vezu, postaviš neka ključna pitanja, koja mogu da otkriju da li ste kompatibilni i da li vredi ulagati u taj odnos. Naravno, ta pitanja treba da postaviš i sama sebi i da uporediš odgovore koje na njih dajete ti i osoba sa kojom želiš da ostvariš vezu.

Kako izgleda tvoja radna nedelja i vikendi i kako provodiš slobodno vreme?

Deluje kao pitanje koje pokreće obično ćaskanje, ali odgovori puno otkrivaju o navikama, afinitetima i kvalitetima jedne osobe. Možda imate potpuno različit životni ritam koji je teško uskladiti, možda su vam interesovanja potpuno različita, kao i zamisao o tome šta je zabavno i opuštajuće. Kompatibilni partneri bi trebalo da mogu da dele neka interesovanja, da pronađu zajedničke aktivnosti u kojima jednako uživaju i koja ih ispunjavaju. Ako postoji dovoljno zajedničkih tačaka, po ostalim po kojima se razilazite, možete postići kvalitetne kompromise. Ali ako se sukobljavate i morate oko svega da pravite kompromise, to će teško ići.

Editors choice