Iako je u nekoliko navrata glumac Daniel Craig već rekao da ne želi da se vrati ulozi Jamesa Bonda, našeg svima omiljenog tajnog agenta, on će se ipak naći po poslednji put u ovoj ulozi, u jubilarnom 25. filmu koji simbolično nosi  naziv – BOND 25.

Dugo se već vodi polemika o tome ko će preuzeti ovu ulogu, a fanovi ovih filmova su godinama unazad priželjkivali da to bude Idris Elba, međutim, izgleda da će stvari otići u potpuno drugom pravcu. Ulogu slavnog agenta preuzima glumica Lashana Lynch koju smo ove godine gledali u Marvel ostvarenju Captain Marvel.

Još uvek ništa nije zvanično potvrđeno, ali ono što zasad znamo je da Lynchova igra M16 agenta po imenu Nomi u ovom filmu, koji će verovatno preuzeti ulogu agenta 007. Ovo je veliki korak, s obzirom na to da su ovu ulogu uvek nosili muškarci, a sada je preuzima žena koja je pritom tamnoputa, što potencijalno može biti problem za neke ljude.

Ona glumi agenta koji će pokupiti Bonda koji je penzionisan na Jamajci, za jednu poslednju misiju. Odatle i celo ovo pretpostavljanje da će ovo ujedno i biti njena nova uloga, koja je pomalo i evidentan izbor, ali da li je pametan – pitanje je? Ova glumica ima iskustva u filmovima kao što su Fast Girls, Powder Room i još samo nekoliko njih, jer je ipak i dalje na početku svoje karijere, stoga preuzeti ovako zahtevnu ulogu nije lak posao, mada ne sumnjamo da će je ona i savršeno izneti na velikom ekranu.

Comments