Beograd će krajem aprila postati bogatiji za jedan nov, spektakularni objekat. Naime, 25. aprila 2013, u 10 časova pre podne zvanično će početi sa radom novi šoping centar “Stadion”, koji se nalazi na Voždovcu, u ulici Zaplanjska 32.

Dan ranije, 24. aprila biće organizovano gala veče za ugledne zvanice iz javnog života Srbije, kao i poslovne partnere i klijente, koji čine veliku porodicu novog šoping centra “Stadion”.

Šoping centar “Stadion” je četvrti po redu objekat u Evropi na čijem se krovu nalazi fudbalski teren i time spada u jedinstvenu građevinu u našem gradu. Dizajn i oblik stadiona omogućava idealne uslove za sportske događaje i pruža savršeno iskustvo gledaocima.

Ceo šoping centar će na dan otvaranja biti mesto kvalitetne zabave, igre i šopinga, sa osmišljenim programima na svakom nivou, koji posetiocima neće smetati prilikom razgledanja, a istovremeno će im pružiti dinamičnu atmosferu, animirajući svojim sadržajem.

Muzički program, umetnici, posebno osmišljeni delovi za zabavu i popusti koji su dostupni posetiocima na dan otvaranja, privući će svojim sadržajem – čime je zagarantovana višesatna poseta ovom nesvakidašnjem šoping centru.

shopping center Stadion 2 Otvara se novi šoping centar u prestonici

Brojne radionice i animatori zabavljaće mališane u čarobnom dečijem kutku

Specijalni nastup Željka Joksimovića u 18 časova učiniće samo otvaranje šoping centra “Stadion” nezaboravnim.

Comments