U Ustanovi kulture “Vuk Stefanović Karadžić” od 1. marta počinje sa radom prva škola muzičkog teatra“Bulevar 77”. Tim povodom, tokom dva poslednja vikenda u februaru svi posetioci Mercator Centra Beograd imaće prilike da se bliže upoznaju sa radom ove jedinstvene škole i da zajedno sa glumcima Svetislavom GoncićemBojanom Stefanović, kao i brojnim animatorima učestvuju u radionicama UK “Vuk Stefanović Karadžić”.

“Bulevar 77” je jedina škola ove vrste u Srbiji, koja mladim talentima svojim edukativno-pedagoškim programom prilagođenim za formu mjuzikla, pruža mogućnost sticanja praktičnih znanja, veština i usavršavanja u ovoj oblasti izvođačkih umetnosti – glume, pevanja i igre. Zahvaljujući saradnji koja je ostvarena sa Mercator Centrom program škole će biti tokom predstojeća dva vikenda dostupan i svim posetiocima centra, te će to ujedno biti i sjajna prilika za najmlađe Novobeograđane da se upoznaju sa lepotama ove umetnosti.

bulevar 77 Otvara se prva škola muzičkog teatra Bulevar 77

U saradnji i sa iskusnim pedagozima i izvođačima mjuzikla u Srbiji, među kojima su Dara DžokićSvetislav Goncić, Bojana Stefanović, Nebojša Gromilić, Ivan Ilić i mnogi drugi, ova škola ima za cilj da kroz edukativnu platformu muzičkog teatra omogući treninge i radionice za decu i omladinu. Program svake grupe osmišljen je da kroz kreativno-edukativni proces dovede do završne pozorišne produkcije – javnog nastupa i prezentacije za publiku. Polaznici će imati priliku da svakog meseca pokažu na sceni šta znaju i šta su načili, a povodom početka rada škole svi časovi u martu su besplatni.

Ne propustite priliku da svojoj deci priuštite lepa i kreativna druženja tokom predstojećeg vikenda 20. i 21. februara u Mercator Centru Beograd.

Čekamo Vas!

Comments