Nastupom popularnog trubača Dejana Petrovića i Beg Band-a, kao i velikim novogodišnjim karnevalom, svečano će biti otvoren još jedan UŠĆE Čarobni grad, u ponedeljak, 1. decembra u UŠĆE Shopping Centru. Karneval će početi u 18 časova, dok je muzički deo događaja zakazan za 19 časova.

carobni grad1 Otvara se Ušće čarobni grad

Dobra zabava potrajaće i u narednim danima: u subotu, 6. decembra posetioci će uživati u koncertu Ane Rađen, a ljubitelje Lexington benda obradovaće njihov nastup zakazan za nedelju, 7. decembar. Tokom ta dva dana (6. i 7. decembar) biće održan i „Šoping vikend“, pa će u UŠĆE Shopping Centru biti aktuelni brojni popusti i promocije.

Kao i prethodnih godina, sve do polovine januara posetioci UŠĆE Čarobnog grada imaće priliku da uživaju u brojnim zabavnim i edukativnim aktivnostima, a „Sensa grad sreće“ spremio je poseban program radionica i predavanja na drugom spratu šoping centra. Za one najmlađe spremna su zanimljiva iznenađenja, a svakodnevno će biti organizovano i tradicionalno fotografisanje sa Deda Mrazom koji će klince čekati u svojoj fotelji u glavnom holu Ušća.

Od polovine decembra posetioce Ušća očekuju i tradicionalni praznični popusti i brojne novogodišnje akcije u prodavnicama UŠĆE Shopping Centra, a za 20. decembar zakazan je i nastup popularnog benda Frajle koji će napraviti sjajan muzički uvod u doček Nove godine.

Comments