U prijatnoj atmosferi i društvu brojnih poznatih ličnosti iz domaćeg sveta kulture, sporta i politike, na platou ispred „Pametne zgrade“ u Balkanskoj br. 2 u Beogradu, svečano je predstavljena prva u nizu poslovnica kompanije C’est moi art jewellery, koja sa ekskluizivnim francuskim brendom nakita APM Monaco započinje svoje poslovanje u Srbiji.

Jedinstveni APM Monaco nakit su na samom otvaranju ponele neke od najstilizovanijih dama domaće kulturno umetničke scene – pevačice Ana Stanić i Sara Jovanović, kao i glumica Mirka Vasiljević.

21 resize Otvaranje Cest Moi Art Jewellery

APM Monaco je jedinstven brend nakita koji je nastao sinergijom šika, i specifičnog načina života Monaka. Kao magnet za poznate i ljubitelje mode, brend oslikava „јoie de vivre“ (radost življenja) francuske južne obale, uspevši da sačuva duh jednostavnog života koji odgovara modernoj ženi.

„Ono što je karakteristično za brend APM Monaco, je da se kolekcije menjaju svakog meseca, i da je kupcu garantovano da ima unikatni, dizajnerski komad nakita, koji je dosupan svakome. APM nakit ima sve osobine savršene žene – jedinstven je, neponovljiv, svež, glamurozan i elegantan, i to je filozofija koju želimo da prenesemo svakoj dami koja će ga nositi.“, istakla je Mina Škorić, direktorka kompanije C’est moi art jewellery, i dodala da je kompanija C’est moi dovođenjem brenda APM Monaco postavila Beograd rame uz rame sa vodećim svetskim metropolama, gde se ovaj luksuzni brend prodaje od 1982. godine.

27 resize Otvaranje Cest Moi Art Jewellery

Pored saradnje sa prestižnim francuskim brendom nakita, ciljevi kompanije C’est moi art jewellery idu i u smeru intenzivnog razvoja i izrade domaćeg dizajna nakita, koji će se uz pomoć svih resursa plasirati kroz kompanijske kanale prodaje. „Kompanija APM-Monako postoji duže od 30 godina, zapošljava preko 700 ljudi i prisutna je na evropskom i američkom tržištu, gde pored sopstevene proizvodnje pruža usluge izrade nakita i za ostale vodeće brendove u ovoj oblasti.

29 resize Otvaranje Cest Moi Art Jewellery

Svoj sopstveni brend razvija od 2008. godine, a zahvaljujući prepoznatljivom visokom kvalitetu i modernom dizajnu, zauzima veoma zapaženo mesto na prestižnim sajmovima nakita u svetu.“, naglasio je gospodin Rikardo Barlozeti, predstvanik kompanije APM Monaco, obraćajući se okupljenima.

Comments