U petak, 21. 6. 2013, uz prisustvo velikog broja uglednih zvanica iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske i Slovenije, svečano je otvoren XYZ Premium Fashion Store Budva.

Posle Podgorice, Budva je tako postala grad u kome se otvorio već drugi XYZ Premium Fashion Store u Crnoj Gori. Novootvoreni XYZ u Budvi će u svojoj ponudi imati više od 40 brendova dostupnog luksuza, od toga neke po prvi put u Crnoj Gori.

U ponudi XYZ Premium Fashion Store Budva nalaziće se najpoznatija imena svetske mode kao što su: Armani Collezioni, Armani Jeans, Boss, Burberry, Cerutti 1881, Coccinelle, Dsquared2, Emporio Armani, ICE Iceberg, Jimmy Choo, Juicy Couture, Just Cavalli, Mac Collection, Marc Cain, Michael Kors, Pinko, Ugg i drugi.

XYZ koncept donosi u Budvu luksuzno okruženje i najnovije trendove iz svetskih modnih prestonica. Kao vodeći multi-brand store na ovim prostorima, svojim konceptom nudi više od kupovine. Za klijente će stvarati jedinstven ugođaj vrhunske kupovine koji će se temeljiti na ličnom i individualnom pristupu: mogućnost dostave odeće na kućnu adresu nakon kupovine, biranje odeće uz savete ličnog stiliste, članstvo u XYZ klubu sa nizom dodatnih pogodnosti, te mnoge druge vrhunske usluge.

Bata Spasojevic Otvaranje XYZ Premium Fashion Store u Budvi

Bata Spasojević

leontina vukomanovic Otvaranje XYZ Premium Fashion Store u Budvi

Leontina Vukomanović

Natasa Bekvalac Otvaranje XYZ Premium Fashion Store u Budvi

Nataša Bekvalac

XYZ Premium Fashion Store Budva nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji Jadranski put bb, kod skretanja za Jadranski sajam, i prostire se na 800 kvadratnih metara. Radno vreme XYZ Premium Fashion Store Budva je svakim danom, od ponedeljka do nedelje, od 11-23 časa. Za kupce XYZ Premium Fashion Store Budva obezbeđen je parking koji se nalazi veoma blizu radnje, kod Slovenske plaže, pedesetak metara dalje.

Nina Žižić predstavnica CG na Eurosongu 2013. Otvaranje XYZ Premium Fashion Store u Budvi

Nina Žižić predstavnica CG na Eurosongu 2013.

Verica Rakočevic Otvaranje XYZ Premium Fashion Store u Budvi

Verica Rakočević

XYZ premium Fashion Store je deo Sportina grupe, koja sa velikim uspehom posluje u Crnoj Gori.

Comments