Kompanija Sport Time, generalni distributer Nike-a za tržište Balkana (Srbiju, BiH, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju), svečano je otvorila najmoderniji i najveći Nike Shop u regionu, na prvom spratu Ušće Shopping Centra. Na skoro 500 metara kvadratnih, uz zvuke nove trkačke himne “Trchi” koju su za Nike snimili hip hop duo THCF i pevačica Đixx, predstavljen je najnoviji koncept Nike-a, sa inovativnim iskustvima za potrošače i jedinstvenom ponudom različitih kategorija, sa akcentom na ženskom treningu, ali i trčanju, sportswear-u, košarci i dečijem asortimanu.

Novi Nike Shop ujedno će postati i glavna destinacija članova trkačkih klubova sa kojima Nike već godinama uspešno promoviše gradsko trčanje, ali i destinacija devojaka koje redovno treniraju i svih ljudi koji vole Nike brend. Ženski trening će u novom Nike Shop-u imati poseban deo, gde će devojke imati mogućnost da korišćenjem Nike iPad aplikacije odaberu najbolji sportski grudnjak, ali i da se odmore u Nike Trainig Club-u (NTC), specijalnom delu prodavnice, gde će moći da dobiju dodatnu motivaciju da se bave sportom.

Ana Stanic Otvorena najmodernija Nike prodavnica u regionu Emir Bekric sa Borkom i Stefanom THC Otvorena najmodernija Nike prodavnica u regionu Emir Bekric Otvorena najmodernija Nike prodavnica u regionu Fudbaleri Crvene Zvezde Petrovic Rajkovic Kovacevic Otvorena najmodernija Nike prodavnica u regionu

Comments