Mnogo prilika imamo da vidimo kako nastaje neka garderoba, kako nastaju kreacije raznih modni dizajnera i kada su u pitanju neki koji su svetu poznatiji, uglavnom nas sve oduševi svojom raskoši, nekim novitetima koji se nađu u celoj toj priči, te individualnošću dizajnera čije je to delo. Međutim, neretko dizajniranje garderobe preraste u pravu umetnost, kao što se to događa u kreacijama Angele Klejton.

Nije začuđujuće to što ona stvara kreacije, haljine i venčanice koje su više umetnost nego garderoba, već to da ona ima samo 18 godina i da je u suštini još uvek devojčica. Sa samo tako malo godina, uspeva da napravi ono što nakon godina truda, rada i vežbanja mnogi ne uspeju, zbog čega ova Njujorčanka poseduje zaista odličan i sasvim neverovatan talenat koji će vas na “prvu loptu” sasvim sigurno zapanjiti.

neverovatne haljine Ova devojka kreira neverovatne haljine koje će vas impresionirati neverovatne haljine2 Ova devojka kreira neverovatne haljine koje će vas impresionirati neverovatne haljine3 Ova devojka kreira neverovatne haljine koje će vas impresionirati
Comments