#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Ova pitanja mu se vrte po glavi za vreme seksa, a usteže se da ih izgovori

Ova pitanja mu se vrte po glavi za vreme seksa, a usteže se da ih izgovori

1/3

Neka od ovih pitanja muškarci koji imaju samopouzdanja ponekad i izgovaraju, ali svakako ne u prvom intimnom susretu. Kad prođe neko vreme i malo se bolje upoznate, ako do tada nije spontano dobio odgovore, ili dokučio ono što ga uznemiruje, možda će pitati. Ako nikada ne pita, možda nema potrebe, jer mu je tvoje ponašanje u krevetu već dalo odgovore, a možda smatra da nema prava da pita, ili da su ta pitanja glupa i nepristojna. U svakom slučaju, ovo mu se mota po glavi i voleo bi da zna.

Da li si ti to već svršila, ili ne, jesi li blizu, da li je nešto propustio?

Ženski orgazam obično nema tako očigledne manifestacije kao muški i dok dobro ne upozna tvoje telo i reakcije, on ne može da zna da li si doživela orgazam (pa možda ni tada neće uvek biti siguran). Od njegovog samopouzdanja prilično zavisi koliko će ti biti dobar u krevetu, a i jedno i drugo prilično zavisi od tebe. Nije teško dati smernice – prodahtana reč je dovoljna, ako tvoje reakcije nisu dovoljno rečite, a poželjno je i da ga uputiš i usmeriš ka onome što ti najviše prija i za šta znaš da će te dovesti do orgazma.

Koliko sme da bude grub?

On ne zna šta je za tebe grubo, a šta prihvatljivo i da li to voliš, ili samo podnosiš, zato je neophodno da mu to jasno kažeš, da reaguješ odmah, prilikom prvog „ispitivanja terena“. Možda je njegova prethodna partnerka volela grubosti koje su tebi potpuno odbojne i potrebno je da on to sazna i shvati odmah, da biste mogli da pronađete način da oboje maksimalno uživate. Ako je za tebe jedina prihvatljiva grubost, ono što se dešava kad te obuzme neobuzdana strast, kad se izgubiš u vatri i drami uzbuđenja i doživljavanja, pa posle ne znaš odakle ti modrice, ili se zapanjiš kad vidiš koliko si ga ugrizla ili izgrebala – on takođe treba da razume na vreme. Činjenica je da oni svoj ljubavnički stil moraju da prilagode ženama sa kojima su, da bi bili dobri ljubavnici i da su im neophodne i veštine i senzibilitet – koji takođe prilagođavaju dami sa kojom ulaze u intimni odnos. Zato otvori taj kanal komunikacije i reci mu i pokaži kako ti to voliš, šta je poželjno, šta samo prihvatljivo i šta možeš povremeno da podneseš, jer želiš da mu ugodiš.

Da li te to zabolelo?

Oštri uzdasi zadovoljstva su vrlo slični reakciji koju imaš ako te je nešto zabolelo – samo što kad uzvikneš od bola, obično ustukneš i zaustaviš partnera spontano, a kad ti nešto prija, samo nastavljaš da uživaš. Zašto on ne pravi razliku? Jer ne može da bude siguran i sasvim je u redu da dodaš neko obodrenje i odobrenje da nastavi sa onim što radi – on ne poznaje intenzitet sa kojim ti nešto osećaš i doživljavaš i zato ga informiši, da zna da li je na pravom putu.

#love #mood 😍

A post shared by Love Mood Style (@love_mood_style) on

Editors choice