Nakon useljavanja u novi dom, početka zajedničkog života, ne retko i venčanja, logičan sled događaja podrazumeva i sve one trenutke radosti kada vaš dom postaje “tesan”, jer se u njega useljavaju novi, mali članovi vaše porodice. Većina parova tada počinje da razmišlja o kupovini većeg stana ili kuće, ili barem o proširenju postojećeg prostora. Oni koji imaju mogućnosti da prošire postojeći stambeni prostor, najčešće se odlučuju da renoviraju i potpuno urede svoje potkrovlje ili tavan, jer je ovaj izbor mnogo ekonomičniji od svih drugih varijanti.

111275 01 XXL Ovako izgleda čarobni prostor za srećno detinjstvo vaše dece

Zašto je baš potkrovlje najekonomičniji izbor u ovim prilikama? Pre svega, zbog toga što su potkrovlja idealna mesta za dečije sobe. Kosine i prostor ispod njih veoma je praktičan za smeštanje svih detalja neophodnih za dečiju sobu, a pritom ne morate da brinete da će se vaša deca povrediti. Iako je ovakav prostor možda manje ekonomičan za odrasle, mislimo da je izbor potkrovlja za savršeni dečiji kutak vredan “žrtve”, jer će vaši mališani dobiti čarobni prostor u kom će provesti jedan od najlepših perioda svog detinjstva.

113083 02 XXL Ovako izgleda čarobni prostor za srećno detinjstvo vaše dece Foto17 Ovako izgleda čarobni prostor za srećno detinjstvo vaše dece
Comments