Kada kažete “najbolji hotel na svetu” šta vam prvo padne na pamet? Kako ga zamišljate? Sa obzirom na to da su ukusi različiti, verujemo da će svako od vas zamisliti svoj hotel iz snova. Nekome će možda najbolji hotel biti onaj sa pogledom na more, nekome onaj u urbanoj metropoli, a za nekoga će, čak, najbolji hotel biti onaj koji ima besplatan WiFi! Nije smešno, pa rekli smo da svako ima svoj ukus i viziju “dobrog”!

Hotel o kome vam danas govorimo nije najbolji ni zbog plaže, ni zbog besplatnog interneta (mada verujemo da ga ima) već se izdvaja po svojoj neverovatnoj arhitekturi i luksuznoj opremljenosti. A da ne biste “bili” glavu zamišljajući kako bi taj luksuz mogao da izgleda, mi vam donosimo samo mali deo ove bajkovite građevine. Iako ga verovatno nikada nećemo posetiti, to nas ne sprečava da malo maštamo i uživamo u pogledu, doduše samo na ove fotografije.

Ako je sudeći prema internetu, odnosno sajtu TripAdvisor, najbolji hotel na svetu je “Umaid Bhawan Palace” u Indiji. Verovatno vam je odmah u glavi njihova originalna i drugačija arhitektura. Imajući to u vidu, sasvim nam je jasno zašto je ovaj hotel proglašen najboljim i mi smo apsolutno saglasni sa tim. Hotel zaista liči na dvorac iz bajke! A čekajte samo da ga vidite iznutra.

hotel Ovako izgleda NAJBOLJI HOTEL na svetu (GALERIJA)
Comments