Iako je još uvek radna nedelja, ko kaže da ne možete sebi priuštiti kvalitetan izlazak u grad čak i četvrtkom uveče? Jer, morate se malo opustiti nakon posla, zar ne?

Ukoliko ste raspoloženi za dobar provod i odličnu muziku, ne propustite da večeras posetite Informbiro u kome će nastupiti jedan od najkvalitetnijih pop izvođača u regionu – Boris Režak. Reč je o nastupu u okviru specijalnih LIVE Acoustic Exprerience večeri koje se održavaju svakog četvrtka u maju.

Live Performance 1 Rezak 19.05.16. Ovde ćete se večeras sigurno DOBRO provesti!

Večeras vas sasvim sigurno očekuje sjajan provod uz Borisove autorske numere, ali i cover obrade najlepših i najpopularnijih pop pesama sa naših prostora.

boris rezak Ovde ćete se večeras sigurno DOBRO provesti! boris rezak 2 Ovde ćete se večeras sigurno DOBRO provesti!

Informbiro će vas sigurno osvojiti prijatnim enterijerom, pozitivnom atmosferom, ali i ukusnim koktelima koji će doprineti vašem dobrom provodu. A prvo dvoje koji se jave na mejl redakcija@wannabemagazine.com dobiće po dva koktela!

Rezervišite svoje mesto na vreme (telefon: 062/624-262) i uživajte u sjajnom nastupu Borisa Režaka i savršenim koktelima. Neka pripreme za vikend počnu već danas!

informbiro Ovde ćete se večeras sigurno DOBRO provesti! inforbiro 2 Ovde ćete se večeras sigurno DOBRO provesti!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments