Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Te magične tridesete, u kojima žene dostižu svoju punu blistavost! Lepota, zdravlje, zrelost, samopouzdanje, ženstvenost i – još uvek – mladost! Sve je tu. Moćne smo i sposobne da odbacimo neke zablude, da prihvatimo da se naš način života razlikuje od onog što su mama i tata želeli za nas, a da smo ipak zadovoljne, da se suočimo sa emotivnim zahtevima i sa seksualnošću i kako se sve to uklapa, ili ne uklapa u naš sistem vrednosti. Sa 30 svakako znamo šta volimo i čemu težimo, a prilično znamo i ko smo i kako da ostvarimo svoje težnje.

Seks nam znači više nego ranije

Faze eksperimentisanja su prošle, stekle smo nešto iskustva i sigurno znamo šta je dobar seks, šta je prihvatljiv seks, a šta fantastičan. I znamo da uživamo u onoj vrsti do koje možemo da dođemo. Ne treba nam velika ljubav kao jedino opravdanje za potpuno predavanje, dovoljna nam je prilika da zaboravimo sebe i budemo sasvim razuzdane, na radost stalnih, povremenih ili usputnih partnera i na sopstveno zadovoljstvo. Shvatile smo vrednost seksa dovoljno, da više ne pokušavamo da ga obezvredimo trgovinom – nemamo razloga da seksom plaćamo pažnju i druženje, niti da nešto dokazujemo sebi i drugima. Seks ima svoje mesto, a ono se nalazi u radosti i zadovoljstvu, a ne u manipulaciji i kalkulaciji.

par1 Ove stvari o seksu bi sa 30 trebalo da razmotrimo

Editors choice