Bliži nam se vikend. I to slobodan vikend! Pa, da li je moguće?! Napokon dva dana uživanja, bez obaveza. Verujemo da je krajnje vreme da se sasvim opustite i posvetite sebi. Koliko vremena je prošlo od kada ste poslednji put spavale duže ili se izležavale ceo dan ili ceo dan provele u kupovini sa drugaricama? E, o tome vam pričamo. Ovo je vikend samo za vas i vaše ženske rituale!

Šoping

Znamo da devojke uvek opušta šoping, te vam predlažemo da okupite svoje prijateljice i krenete u obilazak omiljenih radnji. Sniženja i dalje traju, pa, da li vam je potreban neki dodatni razlog? Usput se taman možete lepo ispričati, ali i zabaviti smišljanjem otkačenih kombinacija jedna za drugu. Čak, neka to bude izazov – odredite jedan drugoj šta će koja nositi u ponedeljak. Pustite mašti na volju, ali ipak imajte milosti!

Bic wannabe magazine 17 Ove tri stvari su ti NEOPHODNE za savršen vikend! Bic wannabe magazine 15 Ove tri stvari su ti NEOPHODNE za savršen vikend! Bic wannabe magazine 14 Ove tri stvari su ti NEOPHODNE za savršen vikend! Bic wannabe magazine 16 Ove tri stvari su ti NEOPHODNE za savršen vikend!

Uživanje u beauty ritualima sa svojim drugaricama

Osim toga, kada iskupujete krpice, ne zaboravite da svratite i u neku parfimeriju ili prodavnicu kozmetike i počastite se novim proizvodima za negu. Jer, kada imamo slobodnog vremena na pretek, normalno je da ćemo se malo posvetiti i svom izgledu. A nove kupkice, kremice i parfemčići čine savršen izbor. Takođe, pošto je vas nekoliko, možete da se iskombinujete tako da svaka kupi proizvod drugačijeg mirisa ili vrste, pa da onda možete da isprobate sve. Idealno!

Kad smo već kod različitih proizvoda, jeste li videle nove BIC Miss Soleil Colour Collection brijače? Sada su u ponudi u čak četiri divne boje, taman za četiri drugarice! Nama su se jako svideli jer su tako ženstveni, ali i dalje nežni, pouzdani i efikasni, što je najvažnije. Pošto žene vole da im svaki detalj, kada je reč o ulepšavanju, bude pažljivo odabran, ovi brijači u različitim bojama su prava stvar. Osim toga, bliži nam se i proleće pa je pravo vreme da u svoj život unesemo malo boja!

Ono što je takođe važno jeste da BIC Miss Soleil Colour Collection brijači, osim ženstvenog cvetnog dizajna, i dalje nude prepoznatljiv kvalitet i efikasnost – njegove tri oštrice su natopljene vitaminom E pa pružaju besprekornu završnicu brijanja, a to će vašu kožu učiniti savršeno nežnom, mekom i glatkom. Ima li veće radosti za devojke?

Bic wannabe magazine 13 Ove tri stvari su ti NEOPHODNE za savršen vikend! Bic wannabe magazine 12 Ove tri stvari su ti NEOPHODNE za savršen vikend! Bic wannabe magazine 11 Ove tri stvari su ti NEOPHODNE za savršen vikend! Bic wannabe magazine 10 Ove tri stvari su ti NEOPHODNE za savršen vikend!
Comments