Hot topics

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

Da li je tačno da na mladima svet ostaje?

1/2

Empatija, humanost, velikodušnost, spremnost da se razume i aktivno pomogne – emotivno inteligentne osobe su osetljivije od drugih, a to znači da jače i dublje osećaju i bol i radost i zato imaju bogatiji unutrašnji život.

Rak

Rakovi umeju odlično da slušaju – oni ne donose sudove i zaključke, nego sa velikim razumevanjem primaju ono što im neko govori. Zato im se ljudi četo poveravaju – osećaju da mogu slobodno i otvoreno da govore o teškim i bolnim temama, jer će ih Rakovi ispravno shvatiti. A zatim će im ponuditi dobar savet, kako da pomognu sebi i nađu rešenje za svoje probleme. Rakovi uživaju u osećanju bliske emotivne povezanosti i sa svim dragim ljudima razmenjuju nežna i duboka osećanja, vode poverljive razgovore i čine da se svako pored njih oseća posebno i voljeno.

Blizanci

Poznati kao sebični i dvolični, Blizanci imaju imaju i onu dobru stranu, koja im omogućava da se povežu sa drugima na dubljem nivou (osim što im lako ide da nekog očaraju svojim šarmom). Blizanci ne ignorišu osećanja, prihvataju i ona negativna i uvažavaju ih. Ako se ne osećaju dobro i nešto im smeta, oni će naći način da to iskomuniciraju i reše, Možda će biti neprijatno, ali oni ne beže od sukoba, ne prećutkuju i ne ostaju pasivni, u tome se najviše ogleda njihova emotivna inteligencija.

Ribe

Ribe su poznate kao veoma osetljive i osećajne – njihova empatija im omogućava da uvek prepoznaju pravi trenutak kada, kome i šta treba da kažu. Ribe se trude da posmatraju stvari iz tuđe perspektive, da bi shvatile do kraja kako se neka osoba oseća, kakvi su joj motivi i šta pokušava da postigne svojim ponašanjem, ili šta pokušava zaista da kaže. Pošto su veoma sposobne da shvate tuđ stav i mišljenje, Ribe nemaju nikakav problem da promene svoje mišljenje, ukoliko uvide da je neko drugi u pravu, da ima bolji rezon i širu perspektivu.

Editors choice