Hot topics

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

1/2

Empatija, humanost, velikodušnost, spremnost da se razume i aktivno pomogne – emotivno inteligentne osobe su osetljivije od drugih, a to znači da jače i dublje osećaju i bol i radost i zato imaju bogatiji unutrašnji život.

Rak

Rakovi umeju odlično da slušaju – oni ne donose sudove i zaključke, nego sa velikim razumevanjem primaju ono što im neko govori. Zato im se ljudi četo poveravaju – osećaju da mogu slobodno i otvoreno da govore o teškim i bolnim temama, jer će ih Rakovi ispravno shvatiti. A zatim će im ponuditi dobar savet, kako da pomognu sebi i nađu rešenje za svoje probleme. Rakovi uživaju u osećanju bliske emotivne povezanosti i sa svim dragim ljudima razmenjuju nežna i duboka osećanja, vode poverljive razgovore i čine da se svako pored njih oseća posebno i voljeno.

Blizanci

Poznati kao sebični i dvolični, Blizanci imaju imaju i onu dobru stranu, koja im omogućava da se povežu sa drugima na dubljem nivou (osim što im lako ide da nekog očaraju svojim šarmom). Blizanci ne ignorišu osećanja, prihvataju i ona negativna i uvažavaju ih. Ako se ne osećaju dobro i nešto im smeta, oni će naći način da to iskomuniciraju i reše, Možda će biti neprijatno, ali oni ne beže od sukoba, ne prećutkuju i ne ostaju pasivni, u tome se najviše ogleda njihova emotivna inteligencija.

Ribe

Ribe su poznate kao veoma osetljive i osećajne – njihova empatija im omogućava da uvek prepoznaju pravi trenutak kada, kome i šta treba da kažu. Ribe se trude da posmatraju stvari iz tuđe perspektive, da bi shvatile do kraja kako se neka osoba oseća, kakvi su joj motivi i šta pokušava da postigne svojim ponašanjem, ili šta pokušava zaista da kaže. Pošto su veoma sposobne da shvate tuđ stav i mišljenje, Ribe nemaju nikakav problem da promene svoje mišljenje, ukoliko uvide da je neko drugi u pravu, da ima bolji rezon i širu perspektivu.

Editors choice