Proleće je pred nama, što automatski znači jednu jedinu i najbitniju stvar – leto je uskoro tu! Zajedno sa letom dolaze nam more, sunčani dani, šortsevi i uživanje u toploti napolju, a savršene frizure za tople dane upravo su razbarušene, ženstvene, seksi i slobodne lokne. Lokne su uvek pune života i čine da izgledamo privlačno i osećamo se dobro, a možemo ih nositi u više različitih prilika. Lokne mogu biti neuredne i opuštene onda kada idemo na festival, i elegantne i formirane onda kada u planu imamo svečanu priliku – jednostavno, one su praktične i možemo ih nositi na više različitih načina. U nastavku vam zato predstavljamo šest novih trendy načina na koje možete stilizovati i uviti svoju kosu.

Krupne i razbarušene lokne napravljene figarom

Ukoliko ste neobuzdana i hrabra devojka koja uživa da bude u centru pažnje, da ne kažemo Lav u horoskopu – evo savršene frizure za vas. Za ovu frizuru potreban vam je figaro kojim ćete pažljivo uviti celu kosu, pramen po pramen, selektujući pramenove različitih veličina kako bi vam frizura bila dinamičnija i izgledala prirodnije. Takođe, kosu pre uvijanja možete blago pripremiti penom za kosu ili sprejem za volumen, a ključno je da je na kraju isprskate lakom, kako bi bila bujna i postojana.

Retro talasi u stilu Jessice Rabbit

Ipak, ako ste ona malo elegantnija devojka koja uživa u sofisticiranom retro stilu koji vas asocira na zvezde starog Holivuda, evo savršene frizure za vas. Nju možete postići tako što ćete uviti kosu viklerima, odnosno papilotnama – a zatim formirane lokne raščešljati mekom četkom. Naravno, lak za kosu je must have, kao i razdeljak na stranu. Kako biste dobile ovaj perfektni retro volumen i talas od samog korena, poslužite se gustim češljem kojim ćete pažljivo, u pin-up stilu, natapirati kosu uz koren glave.

Razbarušeni messy letnji talasi

Ovo je savršena frizura za sve one razigrane devojke koje ne žele puno pažnje da posvećuju svojoj kosi, koje žele da budu slobodne, idu na festivale i nose cveće u kosi. Ovu frizuru možete postići na jednostavan način, time što ćete kosu pred spavanje uplesti u kike ili pužiće, i jednostavno sa njom prespavati tako. Sutra kada se probudite, pustite kosu, isprskajte je lakom i protresite prstima (ne morate se čak ni očešljati) i ta-daa – spremne ste za polazak!

Comments