Tradicionalno, pred obeležavanje Dana zaljubljenih, kompanija “Bambi” pripremila je specijalni WellBE Love Set za sve one koji žele da obraduju svoje najvoljenije. Ograničena serija WellBE premium čokolada sadrži četiri duo-pakovanja koje sa sobom nose nežne poruke za vaše voljene osobe:

  • činiš da poletim”
  • ti si ono najbolje za mene”
  • ti si moja slatka doza”
  • raduješ me kao čokolada”

Ograničena serija omiljenih mlečnih čokolada Adam+Eva u duo-pakovanju predstavlja idealni poklon kojim ćete iznenaditi voljenu osobu i učiniti vaš Dan zaljubljenih posebnim. Možete ih pronaći u Delhaize objektima širom zemlje.

WellBe Love set Ovo je najslađi poklon za Dan zaljubljenih

Adam i Eva deo su lepeze namenskih WellBe čokolada kompanije “Bambi” koje predstavljaju novinu u svetu naših čokolada. Ove čokolade, pored prefinjenog dizajna pakovanja i fantastičnog ukusa, imaju i element iznenađenja: minerale i vitamine. Pored Adama i Eve, koji su namenjeni za uživanje u dvoje, tu su i Wake Up crna čokolada sa kofeinom, Antistress crna čokolada sa malinom i crnom ribizlom, Shape Up crna čokolada sa dodatkom limuna i zelenog čaja koja ubrzava metabolizam i Student Mix mlečna čokolada namenjena onima koji bi da poboljšaju koncentraciju.

Comments