5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/2

Svakog aprila sve oči medija su okrenuta ka kalifornijskoj pustinji u kojoj se održava popularni muzički festival Coachella

Festival se svake godine održava dva uazstopna vikenda u aprilu a ove godine čuvena žurka počela je 15. aprila. Glavne nastupe festivala imale su čast da izvedu tri izvođača i to LCD Soundsystem, Guns N’ Roses i dečko Tejlor Svift, Kelvin Haris.

Ova događaj je preplavio bukvalno celu Palm Springs regiju muzikom, dobrim vibracijama i euforičnim raspoloženjem. Svi hoteli i restorani su bili prepuni, a svake godine broj ljudi koji posećuje Coachella-u je sve veći. S obzirom na to na koliko je pokrivenost medija ovog festivala u celom svetu, pa i kod nas, odlučili smo da vam predstavimo nekoliko činjenica koje verovatno niste znali, a mogu biti vrlo interesantni ukoliko jednog dana budete u mogućnosti da posetite ovaj prestižni muzički događaj koji retko koja holivudska zvezda preskoči.

667 Ovo NISTE znali o festivalu Coachella 2213 Ovo NISTE znali o festivalu Coachella

Možete posetiti Coachella-u čak i kada niste tamo

Naravno da ne može svako da priušti trodnevnu kartu za festival ili da iznajmi helikopter koji će vas izvesti iz pustinje za 700 dolara, ali to ne znači da ni vi ne možete imati Coachella momenat na svoj način. Kao i prošle godine, brend H&M i ove ima posebnu kolekciju posvećenu upravo ovom festivalu tako da možete priuštiti neke od zanimljivih kreacija za manje para. Pored toga Coachella ide uživo na svom kanalu na Youtube tako da možete đuskati uz popularnu muziku u svojoj dnevnoj sobi.

557 Ovo NISTE znali o festivalu Coachella

Editors choice