Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Svakog aprila sve oči medija su okrenuta ka kalifornijskoj pustinji u kojoj se održava popularni muzički festival Coachella

Festival se svake godine održava dva uazstopna vikenda u aprilu a ove godine čuvena žurka počela je 15. aprila. Glavne nastupe festivala imale su čast da izvedu tri izvođača i to LCD Soundsystem, Guns N’ Roses i dečko Tejlor Svift, Kelvin Haris.

Ova događaj je preplavio bukvalno celu Palm Springs regiju muzikom, dobrim vibracijama i euforičnim raspoloženjem. Svi hoteli i restorani su bili prepuni, a svake godine broj ljudi koji posećuje Coachella-u je sve veći. S obzirom na to na koliko je pokrivenost medija ovog festivala u celom svetu, pa i kod nas, odlučili smo da vam predstavimo nekoliko činjenica koje verovatno niste znali, a mogu biti vrlo interesantni ukoliko jednog dana budete u mogućnosti da posetite ovaj prestižni muzički događaj koji retko koja holivudska zvezda preskoči.

667 Ovo NISTE znali o festivalu Coachella 2213 Ovo NISTE znali o festivalu Coachella

Možete posetiti Coachella-u čak i kada niste tamo

Naravno da ne može svako da priušti trodnevnu kartu za festival ili da iznajmi helikopter koji će vas izvesti iz pustinje za 700 dolara, ali to ne znači da ni vi ne možete imati Coachella momenat na svoj način. Kao i prošle godine, brend H&M i ove ima posebnu kolekciju posvećenu upravo ovom festivalu tako da možete priuštiti neke od zanimljivih kreacija za manje para. Pored toga Coachella ide uživo na svom kanalu na Youtube tako da možete đuskati uz popularnu muziku u svojoj dnevnoj sobi.

557 Ovo NISTE znali o festivalu Coachella

Editors choice