10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

Svakog aprila sve oči medija su okrenuta ka kalifornijskoj pustinji u kojoj se održava popularni muzički festival Coachella

Festival se svake godine održava dva uazstopna vikenda u aprilu a ove godine čuvena žurka počela je 15. aprila. Glavne nastupe festivala imale su čast da izvedu tri izvođača i to LCD Soundsystem, Guns N’ Roses i dečko Tejlor Svift, Kelvin Haris.

Ova događaj je preplavio bukvalno celu Palm Springs regiju muzikom, dobrim vibracijama i euforičnim raspoloženjem. Svi hoteli i restorani su bili prepuni, a svake godine broj ljudi koji posećuje Coachella-u je sve veći. S obzirom na to na koliko je pokrivenost medija ovog festivala u celom svetu, pa i kod nas, odlučili smo da vam predstavimo nekoliko činjenica koje verovatno niste znali, a mogu biti vrlo interesantni ukoliko jednog dana budete u mogućnosti da posetite ovaj prestižni muzički događaj koji retko koja holivudska zvezda preskoči.

667 Ovo NISTE znali o festivalu Coachella 2213 Ovo NISTE znali o festivalu Coachella

Možete posetiti Coachella-u čak i kada niste tamo

Naravno da ne može svako da priušti trodnevnu kartu za festival ili da iznajmi helikopter koji će vas izvesti iz pustinje za 700 dolara, ali to ne znači da ni vi ne možete imati Coachella momenat na svoj način. Kao i prošle godine, brend H&M i ove ima posebnu kolekciju posvećenu upravo ovom festivalu tako da možete priuštiti neke od zanimljivih kreacija za manje para. Pored toga Coachella ide uživo na svom kanalu na Youtube tako da možete đuskati uz popularnu muziku u svojoj dnevnoj sobi.

557 Ovo NISTE znali o festivalu Coachella

Editors choice