U nedelju, 14. februara, u holu Mercator Centra u Beogradu uz Mg Mivelu slavila se ljubav.

Kako bi sačuvala od zaborava trenutke sreće i ljubavi Voda vašeg srca” je pretvorila jedan kutak u foto studio za zaljubljene. Zaista, kada ste se poslednji put zagrljeni sa voljenom osobom fotografisali, a da to nije bio popularni selfi? U foto kabini, jedno pored drugog, na ovaj već skoro zaboravljen način, parovi su nasmejani razmenjivali nežnosti.

Dan zaljubljenih mg mivela Ovo su Beograđani proslavili Dan zaljubljenih

Uspomene ljubavi

Voda vašeg srca, Mg Mivela i #jerjevasesrcevoliimali su najlepši ljubavni prostor u kojem su se prolaznici i svi koji su se u nedelju zatekli u Mercator Centru rado fotografisali i za uspomenu dobili posebnu fotografiju. Sve je bilo u znaku ljubavi i srca.

Uz Mg Mivelu bogatu prirodnim magnezijumom, niko nije brinuo za umor ili stres jer su znali da jedan litar Mg Mivele zadovoljava dnevni unos magnezijuma, minerala koji ublažava umor i iscrpljenost, glavne uzročnike stresa.

Ljubav kao najveći dar

Dan zaljubljenih je dan kada se slavi ljubav, a unosom Mg Mivele svakoga dana obezbeđujemo našem organizmu prirodni magnezijum koji doprinosi očuvanju zdravlja srca. U nedelju je Mg Mivela skrenula pažnju na vrednosti srca, glavnog izvora ljubavi i pokretača svih naših osećanja.

Comments