Nije tajna da su smo ludi za autentičnim stilom svima omiljenih Francuskinja, ali istina je da one nisu jedine savršeno stilizovane žene u Evropi. London je jedna od najvećih evropskih prestonica koja već godinama predstavlja jedinstvenu destinaciju u kojoj se spaja niz različitih kultura i stilova, a poznat je i kao jedna od prestonica mode. Neke od naših omiljenih modnih inspiracija već godinama žive u Londonu i izgradile su dosta urbaniji i moderniji stil koji imamo prilike često da vidimo na streetsyle sceni, a ovo su samo neke od naših omiljeni “it” devojaka sa ulica Londona.

Giorgina Clavarino

Giorgina Clavarino je poznata Italijanka koja je još tokom srednjoškolskih dana imala priliku da se odseli u London, u kom je ostala do danas. Ona i njena sestra Sveva jedne su od glavnih inspiracija kreativnog direktora Valentina, Pierpaola Piccolija, a poznate su po tome što kreacije ovog brenda nose čak i kada idu u prodavnicu. Giorgina već dugi niz godina radi na razvijanju marketinških strategija za različite brendove, a zahvaljujući svom autentičnom stilu i savršeno kuriranom Instagram profilu, imala je prilike da sarađuje sa brendovima kao što su Bulgari i i Alberta Ferretti.

Chiara di Carcaci

Ovo je još jedna devojka koja u sebi ima italijanske krvi, ali je ceo svoj život provela u Londonu. Chiara je poznata među alternativnim umetnicima britanske scene, a već neko vreme ima svoj brend pod imenom Smoking Jacket i bavi se proizvodnjom elegantnih i personalizovanih kutija za cigarete. Chiara je praunuka engleske spisateljice Dame Barbarae Cartland koja je takođe bila poznata po svom upečatljivom stilu, a baš kao i svoja prabaka, i Chiara svoje slovodno vreme provodi po klubovima širom Engleske.

Comments