Elle Ovo su najbolji i najgori autfiti sa desete po redu LACMA Art + Film Gala večeri

Ovog vikenda održalo se deseto po redu LACMA Art + Film Gala veče, koje je u Los Anđelesu još jednom okupilo neke od najpoznatijih ličnosti današnjice. Sponzor večeri bila je modna kuća Gucci, koja je nedavno proslavila stogodišnjicu svog postojanja ekskluzivnom revijom na Bulevaru slavnih, a uloga voditelja pripala je nagrađivanom glumcu Leonardu DiCapriju

U toku Gala večeri posetioci su imali priliku da u okviru Los Angeles County muzeja umetnosti obiđu dve izložbe, “The Obama Portraits Tour” i “Black American Portraits” – a počasna priznanja dobile su umetnice, autorke portreta porodice Obama, Kehinde Wiley i Amy Sherald, kao i reditelj Steven Spielberg. Dok su poznate ličnosti uživale u događaju, mi smo uživali u njihovim autfitima, a u nastavku teksta za vas smo izdvojili one koje smatramo najboljima, ali i one najgore, koji su nas (ne)prijatno iznenadili. Koji je vama autfit zapao za oko?

LACMA145926 scaled Ovo su najbolji i najgori autfiti sa desete po redu LACMA Art + Film Gala večeri

Belo je novo crno

Primetili smo da se nekoliko poznatih ličnosti ove godine odlučilo za belu boju, umesto crne koja često vlada crvenim tepihom. Među njima su Hailey Bieber koja je nosila dugu haljinu brenda Saint Laurent (koji je često njen izbor za gala događaje), glumac Jared Leto koji je nosio belo Gucci odelo sa roze perjanim detaljima i muzičarka Miley Cyrus, koja je nosila Balenciaga floralno belo odelo i moramo reći – šminkom, frizurom i stajlingom podsetila nas na Lepu Brenu iz mlađih dana!

BCK 3420 scaled Ovo su najbolji i najgori autfiti sa desete po redu LACMA Art + Film Gala večeri

BCK 3235 scaled Ovo su najbolji i najgori autfiti sa desete po redu LACMA Art + Film Gala večeri

Šljokice i čipka

Šljokice, šljokice, šljokice! Volimo kada naše omiljene poznate ličnosti zasijaju na crvenom tepihu, a među njima su se ove godine našle glumica Diane Keaton u teget Gucci odelu prekrivenom šljokicama i glumica i rediteljka Olivia Wilde, koja je nosila elegantnu haljinu prekriveni šljokicama, takođe brenda Gucci. Uz šljokice, uživamo i u detaljima u vidu čipke, a najbolji autfit sa čipkanim elementima pripao je muzičarki Billie Eilish, koja u poslednje vreme eksperimentiše sa stilom. 

BCK 3520 scaled Ovo su najbolji i najgori autfiti sa desete po redu LACMA Art + Film Gala večeri

BCK 3668 scaled Ovo su najbolji i najgori autfiti sa desete po redu LACMA Art + Film Gala večeri

BCK 3787 scaled Ovo su najbolji i najgori autfiti sa desete po redu LACMA Art + Film Gala večeri

LACMA146143 scaled Ovo su najbolji i najgori autfiti sa desete po redu LACMA Art + Film Gala večeri

Boje i dezeni

Ove godine smo primetili da su se neke od poznatih ličnosti odlučile za manje konvencionalni pristup red carpet modi – i pojavili se u odevnim komadima u jarkim bojama, dezenima ili kombinaciji boja. Među njima su se našli glumac Jake Gyllenhaal koji je nosio Gucci roze košulju, teget sako i oker pantalone, muzičarka Phoebe Bridgers u Gucci autfitu sa dugom, kariranom suknjom i muzičar Lil Nas X u takođe Gucci odelu u boji, sa krznenim detaljima. 

BCK 3380 scaled Ovo su najbolji i najgori autfiti sa desete po redu LACMA Art + Film Gala večeri

LACMA146237 scaled Ovo su najbolji i najgori autfiti sa desete po redu LACMA Art + Film Gala večeri

Moramo priznati da su nam nedostajale holivudske gala večeri i da svaki put uživamo u nesvakidašnjim, glamuroznim autfitima poznatih ličnosti, bilo da su dobri ili loši. Ovogodišnje LACMA Art + Film Gala veče u tom smislu nije nas razočaralo, a ostaje da spomenemo još nekoliko klasično-elegantnih autfita, koji iako nisu preterano inovativni, uvek dobro izgledaju.

U pitanju su autfiti u kojima smo mogli videti glumicu i lepoticu Camilu Morrone, kao i glumicu Evu Longoriu – koju dugo nismo videli na crvenom tepihu. Camila je nosila Atelier Versace haljinu, dok je Eva nosila haljinu modne dizajnerke Vivienne Westwood.

Izvor fotografija: Variety.com

cam scaled Ovo su najbolji i najgori autfiti sa desete po redu LACMA Art + Film Gala večeri

BCK 3082 scaled Ovo su najbolji i najgori autfiti sa desete po redu LACMA Art + Film Gala večeri

Comments