Lady Gaga u Valentino Haute Couture setu

Lady Gaga je poznata po svojim ekscentričnim modnim izborima, a ona ostaje verna svojim afinitetima u odabiru haljine za izlazak u Njujorku. Ona se odlučila se neobični set iz najnovije haute couture modne kolekcije brenda Valentino o kojoj smo pisali i koja je definitivno jedna od najupečatljivijih revija visoke mode u ovoj sezoni. Naravno, internet je odmah zapazio ovaj Gagin stilski izbor, čije su se fotografije brzinom svetlosti proširile društvenim mrežama.

Anne Hathaway u Prada haljini

Glumica Anne Hathaway oduševila nas je svojim glamuroznim autfitom u kom izgleda kao prava princeza, koji je objavila na svom Instagram nalogu povodom proslave dvadesetogodišnjice njenog filma “The Princess Diaries”, u kojem je igrala čuvenu princezu Miu od Đenovije. Anne nam pokazuje da je i dalje mladolika i glamurozna u predivnoj, dugoj lila Prada haljini sa detaljima, ali i da joj se neodoljivi smisao za humor takođe nije promenio.

Laura Harrier u Louis Vuitton haljini

Još jedna glumica na našoj današnjoj listi je i mlada Laura Harrier, koja je fenomenalno izgledala u Louis Vuitton haljini, na Louis Vuitton Haute-Joaillerie večeri u Monaku. Ona se ističe svojom lepotom i talentom, a sigurni smo da joj se smeši i titula buduće holivudske ikone stila.

Naslovna fotografija: instagram.com/eizagonzalez

Jovana Pantić

Comments