Glumica Megan Fox važi za jednu od najlepših žena na svetu, a ona ovaj status iz godine u godinu nastavlja da potvrđuje. Megan pleni lepotom, ali i svojim samopouzdanim stavom – a za njom je jednostavno nemoguće ne okrenuti se. Pored svoje izuzetne lepote i seksepila, Megan je takođe u ovoj godini pokazala da zna kako da bude i ikona stila, pojavivši se u nekoliko međusobno veoma različitih ali atraktivnih odevnih kombinacija. Mi će mo vam ih predstaviti u nastavku teksta, a uz ove nove street style kombinacije, dodali smo i nekoliko starijih, iconic stajlinga po kojima pamtimo Megan. Ukoliko želite da izgledate i osećate se kao prava seks bomba, neka vam ove fotografije posluže kao inspiracija!

Prugasti kardigan preko košulja-haljine

Megan Fox u Versace odevnoj kombinaciji? Sve što ćemo reći je DA! Megan izgleda kao da je izašla na modnu pistu, a ne u opuštenu šetnju Beverli Hilsom, i nama samo ostaje da se pitamo u čemu to leži njena magija. Ona zrači samopouzdanjem dok nosi mini haljinu/košulju i kardigan na pruge intenzivnih boja, a celu kombinaciju učinila je još više seksi dodavši joj plitke čizme sa platformama. Uz ovaj stajling ona se od aksesoara odlučila za malu zelenu torbu – koja se slaže uz tonove njenog džempera.

Legendarna dečja Star Wars majica

Jedan od legendarnih stajlinga po kojima pamtimo mladu Megan je njen autfit u kojem je plitke farmerke uklopila uz dečju, Star Wars majicu, koja pripada njenom sinu. Megan čak i u ovoj majici uspeva da izgleda seksi, i pokazuje nam da je definitivno savršen spoj devojke iz kraja i holivudske lepotice. Želimo ovako da izgledamo kada smo u opuštenom druženju sa prijateljima – svaki put ako može.

50 Shades of Grey

Megan nam u poslednje vreme pokazuje sve više i više veoma trendy street style odevnih kombinacija, a ovo je svakako jedna od njih. Ovde je možemo videti u monohromnom stajlingu u nekoliko nijansi sive boje, koja joj, moramo priznati, pristaje i bolje nego što smo očekivali, a imali smo velika očekivanja. Ona je kratki sivi top uklopila uz duboki sivi džins retro kroja i kratku sivu, prolećnu bundicu – i mi jednostavno ne znamo zašto se do sada i sami nismo ovako obukli.

Comments