Ova godina će za većinu ostati upamćena po Koronavirusu, karantinu i manje lepim stvarima, međutim, neki parovi su iskoristili to vreme da ozvaniče svoju vezu i započnu pripreme za svoje venčanje. Za ove poznate dame 2020. godina je bila godina ljubavi, a na njihovim rukama zasijao je verenički prsten.

Lily Collins

Poznata glumica svoj privatni život uglavnom drži u tajnosti, ali ovog puta nije mogla da sakrije sreću jer je njen dečko, producent Charlie McDowell, zaprosio nakon godinu dana veze. Romantična prosidba odigrala se na jednoj planini tokom vikenda koji su proveli daleko od grada, a na njenoj ruci zasijao je unikatan prsten kreatorke Irene Neuwirth, koji je optočen jedinstvenim glatko rezanim rozim dijamantom. Lilyn verenik poručio je ovaj prsten još pre nekoliko meseci i na Instagramu je izrazio zahvalnost kreatorki što je uspela da njegovu ideju sprovede u delo i stvori autentičan komad za njegovu buduću ženu.

Jasmine Tookes

Manekenka brenda Victoria’s Secret, Jasmine Tookes, obavestila je javnost o svojoj veridbi simboličnom fotografijom u čijem opisu je poručila “Si mi amor!”. Sa svojim izabranikom, jednim od osnivača Snapchata, Juan Davidom Borrerom u vezi je već 4 godine, a on je organizovao posebno romantično putovanje koje se na kraju završilo prosidbom. Započinjući put u Veniceu u Kaliforniji, mestu gde su se po prvi put upoznali, odlučio je da poslednja stanica budu nadrealne pustinje Arizone. Tokom bajkovite večere iznad manekenke se pojavio dron iz kog je spušteno pakovanje sa prelepim prstenom brenda Ritani.

Lady Amelia Spencer

Nećaka Lady Diane, ćerka njenog brata Charlesa Spencera, 22. jula se verila sa svojim dugogodišnjim dečkom, Gregom Mallettom. Njena rođena sestra Kitty takođe se verila početkom ove godine.

Camille Charrière

Jedna od francuskih “it” devojki, novinarka i influenserka Camille Charrière ovog leta obelodanila je veridbu sa svojim dečkom, producentom François Larpinom. Iako nije podelila previše informacija na društvenim mrežama, znamo da se veridba odigrala tokom krstarenja Azurnom obalom.

Comments