Tokom 2021. godine iznenadile su nas lepe vesti o nekoliko trudnoća među poznatim ličnostima, od kojih se najveći hype možda podigao oko isprva skrivane trudnoće preduzetnice i rijaliti ličnosti Kylie Jenner – koja sa rep muzičarem Travisom Scottom čeka drugo dete. Ipak, Kylie nije jedina koja je sa svojim fanovima imala da podeli srećne vesti, a uz nju to je učinilo još nekoliko poznatih muzičarki, glumica i manekenki, o kojima smo pisali u nastavku teksta. Ko to sve čeka bebu (ili čak bebe), kog su pola buduće holivudske bebe na čiji datum rođenja čekamo i kada će one ugledati svet po prvi put – saznajte u nastavku!

Kylie Jenner i Travis Scott

Kao što smo već naveli, Kylie i Travis očekuju drugo dete zajedno. Nakon spekulacija da su raskinuli vezu, ali nastavili da budu prijatelji i zajedno brinu o svojoj ćerci, pa sve preko pomirenja i druge trudnoće – Kylie i Travis su prošli kroz pravi rolerkoster, ali su svoju vezu zapravo uspeli da sačuvaju od očiju javnosti, te niko nije zaista mogao da kaže da zna šta se između njih dešava. Kylie je nedavno na svom Instagram nalogu otkrila kako je ponovo trudna, nakon nekoliko meseci nagađanja da je to slučaj, a video post na kojem je to učinila ima preko 140 miliona pregleda. Svima nam je poznato da je Kylie vešto sakrila svoju prvu trudnoću, a srećni smo što je drugu ipak podelila sa svetom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Ashley Graham i Justin Ervin

Manekenka Ashley Graham i njen izabranik Justin Ervin nedavno su objavili da čekaju drugo dete, a zatim i da su u pitanju blizanci! Oboje su preuzbuđeni zbog ovih vesti, a mi samo možemo reći da Ashley blista u svakoj trudnoći. Oni čekaju još dva sina, te će njihov prvi sin uskoro postati stariji brat. Jedva čekamo da vidimo ovu rastuću porodicu na okupu!

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney

Glumica Jennifer Lawrence i njen izabranik Cooke Maroney iščekuju svoje prvo dete, a Jennifer smo tek nedavno mogli da primetimo sa malim trudničkim stomakom. Ona svoj privatni život retko izlaže javnosti, ali mi smo već izbuđeni zbog njene trudnoće, koju više ne može da sakrije. Bez obzira na pol, sigurni smo da će ovo biti jedna predivna beba.

Comments