Za mnoge poznate ličnosti 2021. godina je godina ljubavi. U ovoj godini prisustvovali smo tome da su se ponovo “smuvali” Jennifer Lopez i Ben Affleck, ali i neočekivanim novim vezama koje su nastale između Travisa Barkera i Kourtney Kardashian, Megan Fox i Machine Gun Kellyja, kao i Zoë Kravitz i Channinga Tatuma. Uz to, saznali smo da su Kylie Jenner i Travis Scott ponovo zajedno i iščekuju drugu bebu, a pitanje je šta će se još dogoditi do kraja ove neočekivane ljubavne godine. Ipak, među ovim iznenađenjima u 2021. godini “aktivni” su i stabilni poznati parovi, koji uživaju u sreći i sigurnoj ljubavi, a u nastavku vam predstavljamo koji od njih su se ove godine i verili i time napravili važan i radostan korak ka zajedničkom životu. 

Kate Hudson i Danny Fujikawa

Glumica Kate Hudson i muzičar Danny Fujikawa verili su se u septembru ove godine, a Kate je ponosno pokazala svoj verenički prsten na crvenom tepihu na nedavnoj Met Gala večeri. Oni zajedno već imaju jednu ćerkicu, Rani Rose, a mi se pitamo da li planiraju da joj podare brata ili sestru. Kate blista od sreće, a već smo sigurni da će fotografije sa njihovog budućeg venčanja biti magične.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Britney Spears i Sam Asghari

I sami smo svesni neverovatno iscrpne duge bitke koju Britney vodi za svoju slobodu, a u tom periodu njoj najbliža osoba bio je njen dugogodišnji partner Sam Asghari. Samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da će njen otac otići sa pozicije njenog legalnog staratelja, što je do sada sprečavalo Britney da se uda, ali i da ima decu – Sam je postavio to značajno životno pitanje, a Britney je rekla “DA”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Sarah Tarleton i Jim Chapman

Poznati YouTuber Jim Chapman verio se sa svojom devojkom Sarahom Tarleton, sa kojom je nedavno dobio i ćerkicu Margot. Sarah i Jim imaju čitav niz zajedničkih YouTube videa, na kojima možete videti kako izgleda njihov zajednički život i kako su protekle pripreme za doček bebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jim Chapman (@jimchapman)

Paris Hilton i Carter Reum

Čuvena naslednica Paris Hilton konačno je u srećnoj i stabilnoj vezi, sa biznismenom Carterom Reumom. On je zaprosio na Dan zaljubljenih ove godine, tek nekoliko dana pre njenog četrdesetog rođendana. Može li romantičnije od toga?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Comments