Trenutno su deca poznatih glumaca, koje mi pamtimo još iz doba kada smo imali vremena da pogledamo film, deo svetskog jet seta koji preplavljuje društvene mreže. Ipak, da li znate čija su deca njihovi roditelji? Pročitajte u nastavku teksta koji “selebritiji” su bili deo holivudskog rojaltija mnogo pre nego što su odlučili da pođu stopama svojih roditelja. 

Gwyneth Paltrow i Blythe Danner

Ako se ne sećate Vilove mame iz kultne serije “Will & Grace” sigurno ćete se sećati De Nirove žene u filmu “Meet the Parents”. Ona je majka glumice Gwyneth Paltrow i oduvek joj je bila najveća podrška. Njen otac je američki režiser i producent, Bruce Paltrow, koji je preminuo 2002. godine. Potresen tugom svoje supruge Gwyneth, njen tadašnji muž, Chris Martin, u to vreme piše jednu od najpopularnijih pesama grupe Coldplay “Fix You”.

Carrie Fisher i Debbie Reynolds

Još jedan roditelj iz serije “Will & Grace” nalazi se na ovoj listi. Debbie Reynolds, mama naše omiljene crvenokose sa Menhetena, u pravom životu je mama čuvene Leie iz prve trilogije “Star Wars” filmova. One su oduvek bile bliske, i Debbie je uvek podržavala svoju ćerku i njenu glumačku karijeru, baš kao što je i Carrie bila tu za svoju ćerku – Billie Lourd, koja je zvezda poslednje trilogije zvezdanih filmova. Carrie Fisher je umrla od posledica infarkta 2016. godine, a njena majka Debbie Reynolds umrla je dan nakon toga od moždanog udara zbog tuge sa kojom nije umela da se izbori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @loving_inspo25

Kate Hudson i Goldie Hawn

Kate Hudson je odrasla u vrlo srećnom domu, zajedno sa svojom majkom, legendarnom Goldie Hawn, očuhom Kurtom Rusellom i bratom koji je takođe poznat! Oliver Hadson, koga smo imali prilike da gledamo u mnogim poznatim filmovima, takođe je deo ove vesele porodice. Iako nije njen biološki otac, Kate je oduvek Rasella zvala “tata”, i na društvenim mrežama često možemo da vidimo da ova poznata porodica obožava da provodi vreme zajedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Comments