Ah, dejtovanje. Čini nam se da bi trebalo da ga uvedu kao olimijki sport. Situacija ti je sigurno poznata. Otišla si na prvi dejt i sada se postavlja veliko pitanje – da li će biti drugog? Ako nisi sasvim sigurna u svoja osećanja i čini ti se da ga još uvek nisi dovoljno dobro upoznala da bi odmah odlučila, u nastavku ti predstavljamo nekoliko sigurnih znakova da on nije osoba koja zaslužuje drugi dejt. Ako prepoznaš da je neka od stavki koje smo naveli u tvom slučaju tačna, znaj da on nije neko na koga bi trebalo da trošiš više vremena i sa kime bi trebalo ponovo da izađeš.

Ghostuje te i ne odgovara ti redovno na poruke

Javi ti se, vidite se, bude vam lepo – a onda ga nema naredne dve nedelje. A kada se ponovo javi, javi se kao da ste se čuli dan pre toga. Ovo je loš znak i govori ti da on nije siguran šta tačno želi i da je samo za nešto neobavezno, jer zapravo nema nameru nigde da se zadrži. Ako i ti nisi u istom raspoloženju, nikako nemoj sa njim izaći na drugi dejt.

Zvao te je na drugi dejt i otkazao viđanje

Naravno, postoje vanredne situacije koje su validni razlog za otkazivanje viđanja. Ali, postoje i ljudi koji nemaju validne razloge, već im samo nije dovoljno stalo i nisu u stanju da ispoštuju tvoje vreme. Ako je sa njim teško dogovoriti se za viđanje, ako je već jednom “ispalio” i ako ne pokazuje da mu je žao i da će ti to nadoknatiti – nema potrebe za drugim dejtom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Želi da preskoči večeru i dejt i samo ima seks (što je okej ako i ti ne želiš ništa ozbiljno, ali nije ako želiš)

Ako se među vama pojavila goruća strast ili jaka hemija, sasvim je u redu da joj se prepustite. Ipak, ako se tek upoznajete i obostrana želja za seksom nije toliko jaka, a on insistira da ipak preskočite piće na koje ste otišli i odete pravo kod njega ili tebe, on nije osoba za drugi dejt. Zašto bi požurivala nešto što prirodno ne ide samo od sebe i zašto bi davala šansu čoveku koji nema osećaja za to da isprati situaciju i atmosferu?

Odmah želi seks preko telefona ili FaceTimea

Tek ste počeli da se kuckate i upoznavate, a on već želi online seks? Možda je to ipak malo prerano. Ako si raspoložena za sexting, naravno, to je sasvim okej – ali da li zaista možeš da se opustiš sa nekime koga još uvek ne znaš dovoljno i sa kime si bila na samo jednom dejtu? A pritom još uvek vagaš da li želiš da izađeš na drugi? Verovatno ne. Zato prati svoj instinkt i ne forsiraj sebe na seksualne poruke ako ih ne želiš.

Comments